“BIO SAM OČAJAN KAD SAM ČUO DA JE TRUDNA!” Ivan na STUBU SRAMA jer želi da SINA pošalje u HRANITELJSKU PORODICU

U toku nastavka emisije ‘Pitanja gledalaca’. Prvo pitanje postavljeno je nekoliko zadrugara.

– Kako vas nije sramota da slušate da čovek za vlastito dete kaže da želi da vidi u hraniteljskoj porodici? Keriću, bravo – glasilo je pitanje.

– Ja sam upoznao ljude koji su bili u hraniteljskoj porodici. Najbolje roditelj može da brine o detetu. Video sam kako se Miljana zalaže za dete i brine o njemu. Ljudi žele da imaju dete i godinama se bore za to. Marija i Miljana se rukama i nogama bore za dete. Ivane, treba sramota da te bude – rekao je Adam.

– Ivan samo jede go*na. Kada sam bila bolesna i primala hemioterapiju, Miljana je bila ovde, meni je jako bilo loše. Razmišljala sam šta će biti ako ja umrem. Moja Tijana je rekla: “Mama, ne moj da brineš, znaš koliko ja volim Željka, biću ja staratelj”. Bili su periodi kada sam ja jako razmišljala o tome. Bog je bio na mojoj strani, na kraju je sve kako treba. Sve može da se desi, ali Željko ne može da ode u hraniteljsku porodicu. Jedino ako cela porodica pogine – kazala je Marija.

– Ja sam rekao da Miljana ne može da bude pogodna majka – rekao je Ivan.

– Nije želeo da se dete rodi, pokušavao je da dete silom odvede na ki..tažu. Varao je dok je bila trudna, ljubio se sa drugim devojkama. Sve je radio da je psihički ur.iše. Zahvaljujući meni je odražana ta trudnoća. Počeo je sada da pričam pa sam se ja ubacila. Naravno da će pisati da je otac NN lice, on ne zaslužuje da bude upisan. Šutnuo je trudnu i kleo je dete – kazala je Marija. (e-turneja.com)

Ostavite komentar