‘UZEĆU ŽELJKA, OBEĆAVAM!’ Ivan istakao da će se boriti za starateljstvo nad sinom, pa udario na Miljanino majčinstvo, Marija mu odbrusila: Bolje brini za ćerku! (VIDEO)

Rat ljutih rivala!
U toku je radio-emisija ‘Radio amnezija’,koju vode Nenad Aleksić Ša i Miljan Vračević. Naredni gosti su Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica.

Slušala sam Anđelu, njoj svaka čast. Ono što je rekla, to je njeno mišljenje, ali smatram da nije u pravu za sve što je rekla. Pristrasna je prema Ivanu, nije dete koje se drugo rodilo, krivo jer posotji prvo. Nema smisla što je rekla, greota je. Nikada ne bh Željka huškala protiv Ivanove ćerke. Sve što je Ivan rekao je izgovor, ja sam informisana da on nema kontakst sa svojom ćerkom. Samo je on ogovoran, niko ne treba da utuče na njega, on je konj koji nema osećaj za dete.

On je rekao da je njegovo dete retardirano i zaostalo na nivou deteta od godinu dana. Nikada dok sam ja živa, a nakon i moje smrti ne misli da će Željko sa njim ostvariti bilo kakav kontakt. Anđela, ja nisam ulazila ovde, dok si ti pričala. Ne samo ta rečenica, nego i ostale, rekao je da nema osećaj prema detetu – rekla je Marija.

Ovo dokazuje da se ona plaši svega što će uslediti. Marija ovo govori, jer je svesna da njena ćerka ne može da bude prava majka. Normalno da će dete da dođe u prave ruke. Obećavam da ću da uzmem Željka i da će se on naći tamo gde treba. Tvoja ćerka je luda, toga si svesna. Miljana nije nikakva majka, spava do podne, nema ponašanje koje mora da ima osoba koja ima dete – rekao je Ivan.

Miljanino ponašanje koje ima sad je nenormalno ponašanje. Ljubav nije, ako samo jedna osoba voli. Rekla sam joj da sam videla sve spolja, moje mišljenje je da se on igra sa njom. Obećao je da će se sa svima igrati, a ona je rekla da ga voli. Od prvog dana su zajedno, spavaju u spojenim krtevetima, noćas su ih razdvojili. Za mene je ono što su do sinoć radili, obična veza. Ovde postoji sindtom zvani ‘rijaliti’, koji je sproveo Zola. On želi svaku devojku, posle bilo kakvog čina da ponizi još više. Kada sam pitala psihologe, koje imam među prijateljima, da mi otkriju zašto neko ima potrebu da ponizi druge ljude, oni su rekli da su sami nekada bili poniženi.

Zameram Miljani jer podleže svemu tome. Juče smo joj svi objasnili, ona je sela kao da je jela bunike. Poljubio se sa Anitom, na njene oči. Anita pristaje na sve, zbog priče koju imaju, to je rijaliti fora, da bi Miljanu emotivno s*ebali. Da se Zoli odmah svidela Anita, ne bi išao od jedne do druge i ganjao ih redom. Ja sam znala da će Miljana spavati sa Miljanom, voli ga. On je to iskoristio da bi napravio ku*vu od nje. Bebica ima veliko srce, Miljana je teška osoba, a on ima čelične živce. Zola če nakon ovoga da ode u Derventu,okrenuće se provodu, a onda će ponovo bti sa Nenadom – istakla je Marija.

Smao da kaže, ja nikada nisam čula da je Ivan rekao da je Željko zaostao. Katastrofa je ako je to neko rekao za bilo čije dete, a kamoli sopstveno. Ja i dalje mislim da on duboko u sebi želi da ostvari kontakt sa njim, zato se ovako ponaša – dodala je Anđela.
Ti nisi tada bila ovde – rekao je Miljan.
Miljane, odakle tebi pravo da kažeš da ona nije bila tu, pa nije čula. Kada sam ja to rekao? Rekao sam da kada sam ga video, da sam stekao utisak da dete nije napredovalo, a ne da nine napredno. Zato si i staratelj, jer tvoja ćerka nije sposobna da bude roditelj – upitao je Ivan.
Ja ga čuvam, što ću i nqastaviti, a ti bolje čubvaj svoje prvo dete. On se takmiči sa Miljanom i sa mnom, ne zanima ga dete. Kada je on video Željka, nije prilao sa njim, eho se igrao na krevetu. Svi su rekli da je Željko neverovatno inteligentan za svoj uzrast – rekla je Marija.

Marija, bila je tema da si ti bila sa apartmanu sa Bebicom, dok je Miljana bila u bolnici – rekao je Miljan.
Da, ja sam to rekla, jer je Siniša bio bolestan. Imao je tada kanilu, osećao se loše nzbotg cele situacije sa Miljanom. On je znao da ću ja sve raditi oko nje, a on nije bio sposoba. Ja sam žena koja ne vozi, a morala sam da budem u Beogradu. Tako je bilo dok je ona bila u Nišu u bolnici. Kada smo videli da ona mora da bude ovde, shavtili smo da je vreme da uzmemo stan. Bolensi umovi mogu da pričaju šta god hoće. Mene to ne zanima, ja znam ko sam, Siniša takođe. Mogu ovde da prave od mene ša god žele. Meni su to poremećene stvari, ja toliko nisam poremećena . kazala je Marija.
Da li je samim tim što je Zola počeo da provodi vreme sa Anitom, pokazao da mu je Miljana samo igra? – upitao je Ša.
Ja to govorim još od prošle godine, to je vidljivo od samog početka – rekao je Bebica.

Miljana kada joj puste klip, misli da je to zbog toga jer svi misle da su Zola i ona stvoreni jedno za drugo. Kada čuje i sve vas da komentarišete da se oni vole, onda to još više ozbiljno shvati – rekla je Marija.
Moje mišljenje je da ona voli njega, on voli devojčice i izlaske, ali je činjenica da ima emocije prema Miljani. Mogao bi Ivgan da dođe i da da svoje mišljenje o ovome, ostao je nedorečen – kazao je Ša.

Moram da kažem, mislim da Miljana polako shvata o čemu smo joj pričli Marija i ja. Igrao je igru sa njom – rekao je Bebica.
Misliš li da će se ona vratiti Zoli, ukoliko on bude tako hteo? – upitao je Ša.
Neće se vratiti – rekao je Bebica.

Detaljnije u nastavku./Izvor: Pink.rs/

Ostavite komentar