Bogatašica (21) traži srodnu dušu: Ne smeta ako si ružan, mogu te i uzdržavati! Samo budi dobar

– Šta će mi zgodan frajer ako je naš odnos isprazan? Radije neka je ružan, ali dobar prema meni – kazala je.

Karely Ruiz, 21-godišnja atraktivna meksička influenserica, koju prati gotovo pet miliona ljudi na Instagramu, izjavila je da ne bi imala apsolutno ništa protiv toga da hoda s ružnim dečkom ako bi u njemu pronašla sreću, odnosno odnos kakvom teži, prenosi portal Fama.

Upitana što joj je kod muškaraca važno, koliko je nečija vanjština bitna, Ruiz je odgovorila da joj je najvažnije kako se njezin muškarac odnosi prema njoj, kakva je hemija u vezi, kako se slažu.

Šta će mi zgodan frajer ako je naš odnos isprazan? Radije neka je ružan, ali dobar prema meni – kazala je.

Pritom je naglasila da ne bi imala ništa protiv da takvog, izgledom neatraktivnog muškarca čak i uzdržava, a sve kako bi ga mogla imati čim više uz sebe.

Budući da ima vojsku pratitelja i na Only Fansu, čini se da takav sretnik doista ne bi morao brinuti o tome hoće li mu nečega nedostajati, no ipak će vrijeme odgovoriti hoće li i tipovi manje ugodni oku kod nje imati prođu.

Podsjetimo, atraktivnu meksičku influensericu, koju su tamošnji mediji intimno povezivali uz slavnog i 60 godina starijeg glumca Andreasa Garciju, iznenadila je javnost jednom jako lijepom gestom.

Naime, odlučila je finansirati liječenje 17-godišnjeg mladića oboljelog od karcinoma. Izvor:  Bh index

Ostavite komentar