ZBOG VIŠKA KILOGRAMA REKLI SU JOJ DA JE NJENA KARIJERA ZAVRŠENA: Javno je OTKRILA šta joj se desilo u ŽIVOTU

Ešli je dodala da je sve to uzrokovalo da se za dve godine ugoji 11 kilogama, zbog čega su joj modni agenti rekli da je njena karijera završena

Plus-sajz model Ešli Grejam u intimnoj ispovesti otkrila je kako je izgledao njen život sa 17 godina.

Plus-sajz manekenka je danas zahvalna svojoj majci jer ju je vratila na pravi put i, uprkos adolescentskim problemima, osnažila da ne odustaje od svojih snova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

“Koristila sam dr*ge, imala sam se*s sa pogrešnim muškarcima, jela sam lošu hranu, nisam vežbala i nisam brinula o svom duhu” kazala je u intervjuu za “Harpers Bazar”.

Ešli je dodala da je sve to uzrokovalo da se za dve godine ugoji 11 kilogama, zbog čega su joj modni agenti rekli da je njena karijera završena.

“Tada sam zvala mamu i tatu i rekla im: ‘Vraćam se kući. Više se neću baviti ovim.’ Majka mi je potom kazala nešto što gledano iz sadašnjeg trenutka zvuči krajnje proročki: ‘Ti to možeš. Tvoje telo će jednog dana promeniti nečiji život’, ispričala je plus-sajz lepotica.

Jedna od najtraženijih manekenki sa oblinama slovi za inspirativnu damu koja je osnažila žene širom sveta da prihvate svoje telo i obline, zanemarujući standarde lepote koje je godinama unazad nametala modna industrija. (espreso.co.rs)

Ostavite komentar