Na njima je sve pravo i prirodno: One su rekle ne plastičnim operacijama, a njene riječi na uvrede zbog bora svi još pamte!

Posljednjih godina plastične operacije postale su trend, pa su mnogobrojne dame sa naše javne scene korigovale svoj izgled uz pomoć plastičnog hirurga.

Najčešće su radile usne, grudi, zadnjice, jagodice, korekcije nosa i skoro svaka botoks. Međutim, neke su ipak odlučile da zadrže svoju prirodnu ljepotu.

Milica Todorović

Pjevačica Milica Todorović ubraja se u najatraktivnije i najljepše dame na našoj javnoj sceni iako, i za razliku od svojih mnogobrojnih koleginica, nije uz pomoć estetskog hirurga i mijenjala svoj fizički izgled.

Lena Kovačević

Džez pjevačica Lena Kovačević kao glavni adut ističe svoj glas. Međutim, pored ogromnog muzičkog talenta, publiku je očarala i svojim prirodnim izgledom. Godinama važi za jednu od najljepših žena na našoj estradnoj sceni, koja njeguje prirodnu ljepotu. Kako je i sama jednom prilikom rekla, Lena ne planira u skorije vrijeme ništa da mijenja na sebi.

Aleksandra Radović

Aleksandra Radović važi za jedan od najboljih vokala na našim prostorima. Prepoznatljiva je po svom otmjenom i elegantnom stilu, kojem je ostala dosljedna od pojavljivanja na javnoj sceni. U nekoliko navrata je potpuno mijenjala frizuru. Prvo je bila plavuša, zatim brineta, a uvijek je zbog toga dobijala komplimente da izgleda potpuno drugačije. Međutim, dalje od ove promjene nije išla. Osim što je nosila naočare za vid, Aleksandra je u jednom trenutku uradila nove zube, koji su joj promijenili izgled.

Goca Tržan

Godinama je dio naše muzičke scene, pa je više puta u javnosti isticala da je njega lica najvažnija za ljepotu.

“Trepavice moje, obrve moje, jagodice moje, kosa moja, ukratko – sve je moje”, napisala je jednom prilikom Goca Tržan uz ljetnju fotografiju na društvenim mrežama. Osvrnula se na mnogobrojne negativne komentare koji se tiču njenog izgleda.

“Meni je uvijek najgenijalnije to što komentare na temu botoksa, silikona, čega god ostavljaju preljepotice kojima su zaključani profili. I sve se jako razumiju u tematiku jer nisu nikad ništa radile. Volim vas, djevojke, vas i vašu žensku malicioznost, ali ne zaboravite jedno ‘i biće bore od ljubomore, a takve su joj bore najgore’… Mali savjet svima, probajte da rugim ljudima prvo primjećujete lijepe stvari i to će vas oplemeniti i biće vam život mnogo ljepši. Jer realno, svaki vaš komentar više govori o vama nego o osobi koju komentarišete. Mene ne možete ni uvrijediti ni povrijediti, ne radi se o meni, dajem vam prijateljski savjet kako da probudite ljepotu i u sebi”, napisala je pjevačica na društvenim mrežama.

Sara Jo

Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, važi za jednu od najljepših mladih pjevačica. Ona je rekla jednom prilikom da nije radila nikakav estetski zahvat, iako im se ne protivi.

“Sve na meni je prirodno, i g.za, ma sve. Živim u okruženju u kojem se cijeni prirodnost. S druge strane, nemam predrasude prema plastičnim operacijama”, rekla je Sara. (ekskluziva.ba)

Ostavite komentar