Naslovnica Zanimljivosti Djevojka kod Vukovara rodila pa došla u bolnicu, djeteta nema

Djevojka kod Vukovara rodila pa došla u bolnicu, djeteta nema

133
0

Djevojka kod Vukovara rodila pa došla u bolnicu, djeteta nema

Jedna djevojka kod Vukovara je navodno rodila, ali nema djeteta. Nije poznato gdje je dijete, a u sve se uključila policija, piše Večernji list.

Dogodilo se to u jednom selu u okolici Vukovara, a prema neslužbenim informacijama, djevojci je pri porođaju pomagao i netko iz kruga obitelji tko je presjekao pupčanu vrpcu.

Međutim, pri porođaju je došlo do određenih komplikacija zbog čega je djevojka krvarila pa su je odvezli u vukovarsku bolnicu. Liječnici su odmah utvrdili o čemu se radi, odnosno da je riječ o djevojci koja je neposredno prije dolaska u bolnicu rodila.

Problem se pojavio jer nije bilo djeteta te je o svemu izviještena i policija koja se odmah uključila u istragu kako bi provjerila što se zbiva. Nepoznato je koliko je djevojka bila trudna i je li dijete pri porođaju bilo živo ili nije. Neslužbene informacije dobivene od mještana kažu da novorođenčeta nema.

“Za sada možemo potvrditi kako je policija dobila informaciju o ovome slučaju i da i dalje, u suradnji s državnim odvjetništvom, provodimo kriminalističku istragu. Za sada nema elemenata kaznenog djela”, kažu iz policije. Izvor: Index.hr

Prethodni članakSUKOB NE PRESTAJE! Miljan počeo da PRATI Ivana Marinkovića po imanju, obezbeđenje uletelo! (VIDEO)
Sljedeći članak‘VOLIM TE ZAUVEK’ Kristijan se obratio TRUDNOJ Kristini, priznao zbog čega je PUSTIO suzu, pa opleo po zadrugarima! (VIDEO)