Bekuta otkrila kako je smršala: Ana skinula 20 kilograma zbog ovog začina

Mnogi se pitaju kako je Ana Bekuta uspjela da smrša, a pjevačica je dala odgovor na to pitanje, otkrivši pritom i sve ostale detalje transformacije koja bez snažne motivacije ne bi bila moguća.

Petog februara prošle godine, eto pamtim i datum, riješila sam da se uhvatim u koštac sa kilogramima – u najvećoj mjeri, iz zdravstvenih razloga. Primijetila sam da teže dišem, da me guše kilogrami”, ispričala je Ana koja je prije dijete imala povišen holesterol i hipertenziju.

“Radovalo me je to što publika meni nije zamjerala višak. A ja nisam patila zbog toga, prosto nisam imala ni vremena da se na taj način obraćam sebi u ogledalu jer bilo je mnogo posla”, istakla je Ana, koja je poručila da joj ni porodica nije sugerisala da treba da oslabi jer je ona “svojim najbližima uvijek lijepa”., rekla je pjevačica svojevremeno za portal Žena.

Koncept ishrane je podrazumijevao da je pevačica imala dnevno pet obroka, tri glavna i dvije užine, da je jela striktno na tri sata, da nije koristila so, da je kao začine upotrebljavala biber i kukurkumu i to uvijek zajedno, da je hranu spremala na maslinovom ulju, a krompir izbacila iz jelovnika, da je svakog dana pila 1,5 litara vode i dosta čaja od rastavića, kao i da je konzumirala mliječne proizvode bez laktoze zbog alergije.

Ključan dio Anine dijete bilo je crveno bobičasto voće kojim je započinjala dan, ali i ostale vrste voće sa niskim glikemijskim indeksom (poput kivija) koje smanjuju želju za slatkišima i drže pod kontrolom nivo šećera u krvi.

“Za tri mjeseca je otišlo 12 kilograma, ali je poslije išlo malo sporije. Otprilike, dva i po do tri kilograma mjesečno”, poručila je pjevačica i dodala,prenosi Exspress

“Osjećam se jako dobro, zdravo. Krvna slika je nikad bolja, a s obzirom na to da sam se mučila sa holesterolom, sada nemam taj problem, a tabletu za pritisak sam prepolovila”.

Ana koja aktivno trenira 10 godina, naglasila je da sada ima energije za sve. (haber.ba)

Ostavite komentar