ANA NIKOLIĆ SMRŠALA 50 KILOGRAMA! Kad joj padne ŠEĆER smaže kašiku ove poslastice a ovo je njen JELOVNIK za 7 dana! GARANT USPEVA

Ana Nikolić uspela je da izgubi veliki broj kilograma zahvaljujući savetima nutricioniste i režimu ishrane kojeg se strogo pridržavala.

Ana je, kako se svojevremeno pričalo, uspela da smrša čak 50 kilograma i zato izgleda jednako atraktivno kao i na početku svoje karijere.

Pevačica je priznala kako izgleda 7 dana zdrave ishrane koje se pridržava.

– Moja tajna kako sam smršala: nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem dve čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate, držim se unosa kalorija od 1.000kcal do 1.200kcal. Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso takođe, sem ribe. Ako mi baš padne šećer onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe – rekla je Ana.

– Čovek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promeni i samim tim će uspeti. Prvih mesec dana je teško, ali navikneš se. Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osećala glad i nisam imala potrebu da večeram. Ako ogladim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano to bolje. Pijem 2 do 3 litra vode dnevno. Nekad i 4 – priznala je ona.

Ovo je jelovnik Ane Nikolić

Doručak:

2 jajeta na oko uz jedan paradajz
Jogurt sa pahuljicama i 1 voće
jabuka i šaka oraha
kajsija/trešnje sa jogurtom
Ručak:

supa od brokolija
pržene paprike sa rižom
losos i spanać
pečurke sa lukom i belo meso
zelena salata sa tunjevinom/škampima
zelje sa ribom
Večera:

jogurt
neke voćke (kurir.rs)

Ostavite komentar