Porodila se u ŠESTOJ deceniji, pa joj se desilo još jedno ČUDO: Ispovest majke očarala internet (VIDEO)

Ostala je trudna dok je prolazila kroz menopauzu i kaže kako je to najbolje što je ikada doživela

Da za decu nikada nije prekasno, potvrđuje Amerikanka koja je ostala trudna na pragu šeste decenije, a čari majčinstva deli na TikTok-u, pod imenom EmMoments.

– Nisam luda, već izuzetno blagoslovena i jako, jako umorna – poručuje u jednom od svojih brojnih videa i šaljivo dodaje kako joj hitno trebaju sagovornici za četovanje da je drže budnom.

Ostala je trudna dok je prolazila kroz menopauzu i kaže kako je to najbolje što je ikada doživela.

@emmoments

♬ original sound – RyanAndRoseCo

– Ona je ta. Imam 51 godinu i rodila sam u menopauzi. To je najbolje što mi se u životu dogodilo. Čuda se događaju – otkriva 51-godišnjakinja, držeći u naručju svoju najmlađu ćerku Lili Rej koju je rodila u 50-oj, dok je Emili na svet stigla godinu i po ranije.

– Čestitam vam, blistate, a i vaša deca izgledaju sjajno i srećno – komentarisala je jedna od pratiteljka, dok je druga dodala kako joj uliva nadu da će se i njene želje ostvariti.

– Imam 43 godine i volela bih da se preudam i imati još jedno dete. Ovo je za mene znak da je sve moguće. Srećna sam zbog tebe – napisala je žena u komentarima.

Treća kaže kako ju je majka rodila u 50-oj, kao da je jedna od najsrećnije dece u porodici.

Naravno, ima i onih koji misle da je prekasno za majčinstvo u tim godinama.

– Imam 52 i ne mogu da zamislim da ponovno prolazim kroz sve to, ali uživam u ulozi bake – napisala je jedna žena.

Osim Emili i Lili Rej, Don ima dvoje starije dece, Kirsti kojoj je 28 godina i 18-godišnjeg Parkera. I oni su srećni što su dobili još dve sestrice kada im se uopšte nisu nadali. (objektiv.rs)

Ostavite komentar