Novi detalji razbojništva: Jedan napadač iz Cazina, dvojica iz Srbije (VIDEO)

Jučer se u Cazinu, kako je već objavljivao portal Cazin.net, desila pucnjava u kojoj je jedna osoba teško povrijeđena i koja se prema posljednjim informacijama nalazi u teškom stanju u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Kako smo ranije naveli, ovaj se događaj desio na Memića brdu, Stijena kod Cazina.

Naime, u ovom se mjestu desilo teško razbojništvo kada su tri osobe pokušale opljačkati jedan bračni par.

Tom prilikom su supružnici, braneći sebe, a koristeći vatreno oružje, žena je teško ranila jednu osobu kako bi spasila muža koji je u tom trenutku bio u fizičkom sukobu sa jednim od provalnika, dok su ostale dvije osobe pobjegle.

Kako saznajemo, mušku osobu su pred kućom napali spomenuti razbojnici i tom prilikom ga udarili pištoljem u glavu da bi ga pritom odvukli u kuću tražeći od njega novac, žena se navodno u tom trenutku nalazila na spratu kuće i čula da se nešto čudno dešava u kući pa je uzela pištolj i krenula niz stepenice.

Jedan od razbojnika ju je primjetio i krenuo i nju da onesposobi ne sluteći da je ona naoružana.

U tom trenutku žena je vidjela šta se dešava u kući, potegla za pištolj i pucala u razbojnika kojeg je teško ranila, dok su se ostali razbojnici razbježali.

Ranjenog razbojnika su u teškom stanju odveli policijski službenici pa je prebačen u Kantonalnu bolnicu Bihać.

Jedan od razbojnika je, kako saznajemo iz Ostrošca, Cazina, a druga dvojica iz Srbije.

U nastavku pogledajte snimak kada policijski službenici odvode teško povrijeđenog provalnika sa imanja na Memića brdu, mjesto Stijena kod Cazina. /Izvor: radiosarajevo.ba/

Ostavite komentar