Dalila ušla u ŽESTOK sukob sa gledateljkom, pa OTKRILA kakav doček joj se sprema u Šepku! Dejan ISTAKAO da li je ovo njihov poslednji susret! (VIDEO)

Šok!
U toku je emisija “Narod pita”, koju vodi voditelj Milan Milošević. Gosti su zadrugari koji su definitvno obeležili petu sezonu, koja je za nama. Njih dvoje, ušli su kao bračni partneri a izašli kao razvedene individue sa svojim novim partnerima. Dejan Dragojević i Dalila Dragojević, večeras će odgovarati na sva vaša pitanja.

Veliki pozdrav. Poseban pozdrav uputiću Dejanvoj podoricu. Deki lepoto, budi takav kakv jesi. Ceo Leksovac, to smo slavili, to smo bacali vatromet. Ja sam gledala Zadrugu 24h dnevno. Tako da, neću da vređam ali hoću da kažem: Ne znam kakvo je to zaljubljivanje u drugog, trećeg..? – upitala je gledateljka.

Ja se nisam zaljubila u Anđela. Bilo je svega, mislite šta hoćete. Zaista, nemam živaca. Jako ste neartikulisani i neću da pričam – rekla je Dalila.

Kako da, zato što pogađa istina. Koliko sam ja gledala šta je Dalila radila, ona je njega ogovarala na svaki korac sa Filipom. Gde joj je sada Filip, samo bi to htela da je pitam? Deki, dušo moja lepa, da mi poljubiš Aleksandru pet puta. Pozdravi mamu puno i Aleksandrinu mamu isto. I samo da ti kažem Deki još jednom, taj auto, što hoćeš da uzmeš – uzmi i prodaj, tebi to ne treba. Ti ćeš auto da kupiš, uzmi i prodaj to u staro gvožđe. Aleks je i zgodna i lepa, i smirila se. Sa kavim je, takva je deojka. To će Deki lepo da dotera.

Aleks je mnogo dobra a ovo sve što si imao, to sve baci u vodu . Ne želim ni ime da spomenem nekome. Mnogo je ružno da se ona smeje dok ja pričam. Ja imam srećan brak i imam decu, moj muž je od mene mlađi sedam godina. Nema od tvog braka nikada ništa. Kad su trebali da pobede Deki i ona, ona je poljubila narukvicu na ruci i mislila je da će sa tim nešto da osvoji. Ti bi se sada vratila kod Dejana, ali ne, ne. Goreće balkan! Deki pozdrav! – rekla je gledateljka.

Dalila, jesi li očekivala, Dejan nije mogao da se suzdrži na sve? – upitao je Milan.

Mene niko ne može da ignoriše. Moja reč se svaka tumači na hiljadu načina, ali, neka se i tumači. Jednostavno, samo se treba isključiti iz svega i bataliti sve. I Filipu želim sve najlepše, nema više tu perspektive, nema budućnosti. Moj otac se neće baviti Filipom. Njegov doček mi je jako bitan – rekla je Dalila.
Dejane, šta ti imaš da kažeš? – upitao je Milan.
Narod mi se svideo, sve što narod pita, ne vređam se. Neka osole i to je to. Mene kada televizija pozove, ja moram da dođem i hoću da se odazovem – rekao je Dejan.

Detaljnije u nastavku teksta. Autor: A. S.

Ostavite komentar