ŽENA MAČKA (81) PUKLA 5.000.000 $ NA OPERACIJE: Sad se NAVUKLA na fotošop i ne prestaje sa peglanjem FOTKI, ovako STVARNO izgleda

Iako je mnogi ne znaju po imenu, lice Džoselin Vildenštajn (81) dobro je poznato i često se koristi kao primer ekstremnog preterivanja sa plastičnim operacijama, a sada i fotošopa.

Ona je objavila nekoliko fotografija sa svojim partnerom, modnim kreatorom Lojdom Klajnom gde oboje izgledaju ispelglano i veoma podmlađeno.

Da podsetimo, Džoselin je sa korekcijama počela sredinom devedesetih godina jer se navodno plašila da je njen suprug, milijarder Alek Vildenštajn ne ostavi.

Prema glasinama, Džoselin je htela da izgleda poput mačke jer ih je njen suprug voleo. Otuda i nadimak u medijima “Žena mačka”.

Ali, bogatašica je jednom prilikom opovrgnula šuškanja i rekla da je to učinila zbog sebe. Ipak, s Vildenštajnom se rastala nakon što ga je u krevetu uhvatila sa 19-godišnjom manekenkom.

On je njoj tada pretio pištoljem, a njihova brakorazvodna parnica trajala je dve godine.

Pre brojnih operacija, na koje je potrošila preko 5.000.000 dolara, koje uključuju bar sedam tretmana zatezanja lica, drastičnu korekciju očiju i injekcije kolagena u usnama, obrazima i bradi, Džoselin je bila prirodna lepotica. Retko se mogu naći njene fotografije iz sedamdesetih godina, ali mogu se naći na društvenim mrežama. Svi oni koji ih vide pitaju se – zašto je to uradila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Asia Middleton (@heirasia)

Kada se 1999. godine razvela od svog prebogatog supruga, ugovorom je dobila dosta novca. Samo dva miliona po samom razvodu, a ogromnih 80 miliona dolara godišnje za održavanje.

Trenutno živi u apartmanu vrednom 10 miliona funti i ima burnu vezu sa modnim kreatorom sa kojim je raskidala i mirila se poslednje 2 decenije koji tvrdi da ona ništa nije menjala na svom licu i da je iduvek tako izgledala. (kurir.rs)

 

Ostavite komentar