OVA DJEVOJKA TRAŽILA JE BOGATOG MUŽA: Odgovor koji je dobila od jednog bankara će vas šokirati!

Nažalost živimo u vremenu gdje ljubav kao da ne postoji. Većina današnjih djevojki i žena bi najradije da nikako ne rade te da se na osnovu svoje ljepote i izgleda “uvale” kakvom bogatašu koji će ih doživotno financirati.

U nastavku vam donosimo jedan takav primjer gdje je djevojka sasvim otvoreno i bez ikakvog srama tražila bogataša za brak…nažalost po nju, odgovor koji je dobila od jednog bogataša nikako ne ide u njenu korist!

Djevojka koja se potpisala sa “Gospođica Zgodna” na jednom stranom forumu postavila je sljedeće pismo:

Biti ću iskrena u potpunosti. Napunila sam 25 ove godine, veoma sam lijepa, imam stila i dobar ukus. Želim da se udam za momka koji zarađuje 500.000 dolara godišnje ili i više od toga. Možda mislite da sam pohlepna, ali godišnja zarada od milion dolara u Njujorku znači da pripadate tek srednjoj klasi. Moj zahtjev nije veliki. Da li ima ikog na ovom forumu ko zarađuje toliko? Da li su svi u braku? Htjela sam da pitam šta treba da uradim da bih se udala za tako bogatu osobu? Među onima sa kojima sam izlazila, dečko koji je najviše zarađivao imao je 250.000 dolara godišnje. A za nekog ko želi da živi u luksuznoj stambenoj zoni u zapadnom Njujorku, to jednostavno nije dovoljno. Zato, želim da pitam sve bogataše na ovom forumu, da mi odgovore na neka pitanja:

1. Gdje mogu da sretnem najviše bogatih neženja? (Molim vas, navedite imena restorana, barova, teretana)

2. Koju staronosnu grupu bih trebala da ciljam?

3. Zašto je većina bogataša prosječnog izgleda?

4. Upoznala sam nekoliko djevojaka koje nisu lijepe ni zanimljive, a ipak su se bogato udale. Kako?

5. Kako odlučujete o tome ko će biti vaša djevojka, a ko vaša žena?

A, evo kakav je odgovor dobila od jednog bogatog bankara i vlasnika kompanije. Zasigurno, to nije ono što je ona očekivala.

Poštovana gospođice,

Pročitao sam vaš post sa velikim intresovanjem. Pretpostavljam da postoji mnogo djevojaka koje zanima odgovor na vaša pitanja. Dozvolite da analaziram situaciju kao profesionalni investitor. Moj godišnji prihod je nešto veći od 500.000 dolara godišnje, koji zadovoljavaju vaše zahtjeve, tako da se nadam da svi vjeruju da ne gubim vrijeme ovdje tek tako. Sa stanovništva biznismena loša je odluka oženiti te. Odgovor je vrlo jednostavan… Dozvolite da vam objasnim!

Stavite sve na stranu, ono što vi suštinski pokušavate jeste da trampite “ljepotu” za “novac”: osoba A daje ljepotu, a osoba B plaća za to što se čini pošteno! Međutim, postoji jedan problem – tvoja ljepota će izblijediti, a moj novac neće nestati tek tako. Činjenica je da će se moj prihod iz godine u godinu povećavati, ali ti ne možeš biti ljepša iz godine u godinu. Zato, sa stanovništva ekonomije ja dajem dobitak, a ti daješ nešto što gubi vrijednost. Ako je ljepota sve što imaš da daš, vremenom će se smanjivati njena “vrijednost”, a možda i potpuno nestane.

Prema uslovima koje imamo na Volstritu sve čime trgujemo ima svoju poziciju, takozvanu “trgovinsku poziciju”. U ovom slučaju to je izlaženje sa tobom. Ako vrijednost onoga čime trgujemo pada, mi ćemo to prodati i nikako nije dobra ideja da to zadržimo dugoročno. Isto važi i sa brakom koji ste vi ponudili. Možda zvuči okrutno, ali mudra je odluka da sve čija je vrednost sklona amortizaciji bude prodato ili dato u zakup.

Svako ko godišnje ima 500.000 dolara nije budala – mi ćemo možda izaći sa tobom, ali te nikada nećemo oženiti. Savjetovao bih ti da zaboraviš na udaju za bogatog momka. Usput, daleko bi bolje da sebi postaviš cilj da sama postaneš bogat čovjek i zaradiš tih 500.000 dolara. Imaš veće šanse za to, nego da pronađeš bogatu budalu! (magazin.ba)

Ostavite komentar