Dogovorila se sa mužem da na žurkama mogu SVI SA SVIMA, pa prekršila ovo PRAVILO: Sada plaća cenu 

Pratioci ovog para na TikTok-u bili su prilično zbunjeni

Nedavno je influenserka Tejlor Frenki Pol (28) podigla pravu buru na internetu, kada je obelodanila kako se rastaje od muža zbog s*ks skandala.

No, Tejlor je prešla granicu, a to je rezultiralo ne samo njenim razvodom, već još nekolicine članova njihove zajednica. Ona je o svemu progovorila na #MomTok grupi na TikToku koja okupljna kreatore sadržaja koji se deklarišu kao mormoni.

– U dvadesetim sam, razvodim se, započela sam terapiju, živim sama sa dvoje dece – priznala je ona u snimku koji je podelila krajem maja, a na kome se vidi kako stoji sama u praznoj kući usred selidbe.

U narednim danima objavila je još nekoliko snimaka, a svi manje više pokazuju kako se pakuje ili priseća starih dana sreće u braku.

– Ceo moj život se raspada. A ne mogu ni da kažem zašto… a da ne povučem sve na dno – proiznala je u jednom od video snimaka.

Tejlor i Tejt imaju dvoje male dece zajedno – ćerku Indi i sina Oušna, ali dok ova influenserka deli retrospektivu srećnijih vremena, njen muž očigledno ne deli ovakve emocije. On je izbrisao sve fotografije i video snimke sa Tejlor sa svojih društvenih mreža.

Pratioci ovog para bili su prilično zbunjeni – jer se već neko vreme spekulisalo da je ono što predstavljaju na društvenim mrežama samo scenario. Čak su mislili da je najava razvoda samo marketinški trik. Takođe, Tejlor je poznata po čudnom smislu za humor, pa su mnogi pomislili da je i ovo jedna od njenih šala.

Tako je u nekim snimcima ona tvrdila da voli da svinguje, da ne veruje u monogamiju, kao i da ima 50 godina i da ima bliznakinje od 25 godina.

Pozadinu priče iza razvode otkrile su nekadašnje Tejlorine prijateljice, koje su prestale da je prate, a pritom su lajkovale sve komentare koji sugerišu da je influenserka zapravo prevarila muža, potvrđujući takve navode.

Tejlor je na kraju progovorila o svemu u prenosu uživo, tvrdeći da su se ona i Tejt dogovorili da isprobaju takozvano “meko svingovanje” sa svojim prijateljima, a ovaj pojam podrazumeva s*ksualne odnose bez penetracije. Ona tvrdi da su imali dogovor da će menjati partnere među sobom, ali da neće “ići do kraja”.

– Imali smo dogovor, svi mi, ali ja sam prekršila taj sporazum. Ja sam zabrljala, i očigledno gubim sve što imam… To je istina – rekla je i dodala da su se i druge žene družile među sobom, ali i sa muževima jedne drugih.

– Niko ovde nije nevin. Svi su završili sa svima u ovoj situaciji. Da, izbegavaju me zbog toga, ali nije to bilo kao da sam išla okolo sa mužem moje prijateljice. Bili smo na žurci, postala sam napadna, i otišli smo sa strane i sami radili neke stvari, a ne sa grupom – objasnila uz insistiranje da je to bila “jednokratna afera”.

– Bila sam prijatelj sa ovim ljudima i provodili smo mnogo vremena zajedno. Bili smo intimni u nekoliko navrata. Bezveze je što ovo moram da priznam, jer zapravo niko ne želi da prizna da je umešan u tako nešto – zaključila je i dodala da su ona i Tejt imali i drugih problema u braku, ali da je ovo bila kap koja je prelila čašu. (objektiv.rs)

Ostavite komentar