Pronašao biološku majku nakon 20 godina, shvatili da rade u istoj bolnici

Nakon dvadesetak godina potrage mladić iz američke savezne države Ute pronašao je svoju biološku majku. Benjamin Hulleberg (21) je prije nekoliko mjeseci na Facebooku napisao kako pokušava naći biološku majku te da je kontaktirao agencije za posvojenje, pravio DNA testove te da se upisao u registar posvojenih, ali da je to sve bilo bezuspješno.

Nakon toga je primio poruku od Holly Shearer (36) koja mu je čestitala rođendan. S obzirom na to da se nisu znali, Shearer mu je pojasnila kako je prije 20 godina donijela “najtežu odluku u svom životu i dala svoju lijepu bebu na posvajanje”.

“Uvijek sam mislila na njega. Posebice na blagdane ili na njegov rođendan, to je uvijek bio vrtlog emocija”, izjavila je Holly za Good Morning, America.

Benjamina je rodila kao tinejdžerica, a prvih par godina održavala je kontakt s Angelom i Brianom Hulleberg, koji su posvojili Benjamina. Međutim, izgubili su kontakt 2004. godine, kada se zatvorila agencija koja je posredovala pri posvojenju.

Radili su u istoj bolnici

Medijima je ispričala da ga je konačno pronašla na društvenim mrežama, kada je Benjamin imao 18 godina. Priznala je da je bila neodlučna u namjeri da mu se javi: “Toliko toga mu se u to vrijeme događalo u životu… Zadnja stvar koju sam htjela je da ga uznemirim. Tako da sam ga neko vrijeme samo gledala iz daljine.”

Benjamin je pak rekao kako da se točno sjeća trenutka kada je primio njenu poruku s objašnjenjem. Reagirao je vrlo emotivno: “Rasplakao sam se. Sve emocije su bile pozitivne. To je bio dan koji sam čekao 20 godina i bilo je nevjerojatno pojmiti da se to zbilja događa.”

Objavljuje Benjamin Hulleberg u Ponedjeljak, 22. studenoga 2021.

Susreli su se već sljedećeg dana, a s njima su bile i njihove obitelji. Holly je prepričala kako se prvo našla s Angelom i Brianom te da je Benjamin došao nakon nekoliko minuta: “Dotaknuo me po ramenu i odmah me preplavila radost. Pet minuta smo se grlili i plakali, nisam mogla vjerovati da se to događa.”

U razgovoru su shvatili da zapravo nisi bili toliko fizički udaljeni jedno od drugog. Naime, Holly je zaposlena u bolnici u Salt Lake Cityju, a u toj bolnici je Benjamin volontirao protekle dvije godine. “Svakog dana bih prolazila pored odjela na kojem je volontirao. Parkirali smo u istoj garaži, možda i na istom katu, nisam imala pojma da smo zapravo tako blizu”, rekla je Holly Shearer. Izvor: Index.hr

Ostavite komentar