Aca Lukas o Nedi Ukraden: Ima 100 godina, a izigrava Miu Borisavljević!

Aca Lukas i Neda Ukraden zaratili su još na RTS-ovom festivalu kada se birao predstavnik Srbije na “Pjesmi za Evroviziju ’22”, nakon čega su oboje najavljivali tužbe, do kojih još uvijek nije došlo.

Taman kada se smirila situacija, folker je opet opleo po starijoj koleginici. Bez dlake na jeziku, Lukas je u emisiji „Una, due, tre“ prokomentirao modernu muziku, ali i izvođače koji se priklanjaju istoj. Iako poštuje Nedu, on je istakao da nije prikladno da se žena njenih godina utegne u kostim i pokušava da imitira mlađe koleginice, kao što je, po njemu, ona učinila u svom spotu “Bomba”.

– Naša estrada ima jedan problem veliki. Kad se pojave novi trendovi, onda ovi stariji pokušavaju da idu u te trendove, pa nastanu ti ekstremni ispadi, kao što je, recimo, onaj spot Nede Ukraden “Bomba”. To je ekstremni ispad jedne žene koja je bila velika zvijezda i imala najveći hit svih vremena “Zora je”, koji je bio najprodavaniji u historiji stare Jugoslavije. Onda ona snimi pjesmu i obuče se kao Mia Borisavljević sa onih 100 godina koliko ima i izgleda smiješno. Ne mislim ništa ružno o njoj, nego hoću da kažem da je vidjela žaba da se potkiva konj, pa digla i ona nogu. Ne, ne može – rekao je Lukas. (ekskluziva.ba)

Ostavite komentar