“Nisam mogla da hodam”: Baka (82) se udala za 46 godina mlađeg i u DETALJE opisala intimne odnose (VIDEO)

Ajris Džouns (82) se pre koju godinu dana udala za inženjera Muhameda Ibrahima (36) iz Egipta.

Par je postao poznat nakon gostovanja u britanskoj emisiji “This Morning” u kom su prošle godine Ajris i Muhamed šokirali voditelje pričama o svom s*ksualnom životu. Priznali su kako su za prvi s*ks potrošili celo pakovanje lubrikanta, a bio je popraćen i bolovima u karlici.

Ajris iz Somerseta upoznala je Muhameda na Fejsbuku pa je nakon toga otputovala u Egipat kako bi ga upoznala. Veruje se da je venčanje bilo u Egiptu i da je Iris prešla u islam. Ona je počela da priča sa Muhamedom, koji je rodom iz Kaira, kada je na Fejsbuku istraživala ateizam.

U početku joj je ljubav izjavio putem društvenih mreža, a zatim je rekao da su mu se osećaji potvrdili kad je prvi put videona aerodromu u Kairu.

Britansko Ministarstvo unutarašnjih poslova Muhamedu još nije izdalo vizu za supružnika, pa par održava vezu na daljinu, a sada im je i prva godišnjica braka.

– Jedva čekam da se sretnemo. Moj advokat kaže da moram biti pozitivna. Samo se nadam da će to biti dobre vesti. Toliko mi nedostaje Muhamed, samo ga želim sa sobom u Velikoj Britaniji. Za mene bi bio smak sveta kada on ne bi dobio vizu. Bilo bi mi kao da nije umro, ali je nestao – ispričala je Ajris.

Odluka o tome hoće li se Muhamedu dopustiti preseljenje u Veliku Britaniju trebala bi biti donesena početkom novembra, a par je podnio zahtev za vizu još u avgustu.

– Oni sada ispituju. Žele dokaz da će on imati gde da bude kada dođe. Takođe, žele znati da dobro zna engleski jezik. Taj test je položio. Oni takođe brinu o finansijama. Očito morate biti puni kao brod da biste došli da živite kod svog supružnika – tvrdi Ajris.

Ajris kaže da bi Muhamedov dolazak u Veliku Britaniju bio odličan za privredu jer bi, kako ona kaže, on mogao da radi u elektrani “Hinkley Point” jer je školovani inženjer.

Veza ovog para privukla je pažnju javnosti početkom prošle godine kada je Ajris u emisiji “This Morning” na britanskoj ITV pričala o velikoj razlici u godinama između nje i njenog partnera, pa je ujedno otkrila i detalje iz s*ksualnog života.

Voditelji nisu bili spremni na to koliko će ona biti otvorena i odmah su se krenuli da se smeju kada je baka počela pričati o svojim s*ksualnim avanturama.

– Prva noć bila je prilično teška. Niko nije bio u mojoj blizini dobrih 35 godina… Mislila sam da sam opet devica! – ispričala je dok je voditelj Fil (57) držao glavu u rukama, a Ajris je nastavila: “Mogu li vam reći što smo koristili? Čitavo pakiranje lubrikanta”.

Voditeljka Holi (38) nije mogla da se kontroliše i počela je da se smeje dok je Ajris nastavila.

– Stvar je u tome što sledeći dan nisam mogla da hodam… Osećala sam se kao da sam jahala konja! Osećala sam bol u karlici. Svejedno, prebrodili smo to – kazala je ona.

– Tablete koje uzimam čine moju kožu užasno tankom. Tako da to možemo raditi samo ležeći, dok je on na meni. Inače bi naš s*ks bio jako bolan i ja bih imala modrice. Zadirkivala sam ljude da volim s*ks u psećem položaju, ali ova pozicija mi je laskavija. Volim da šokiram ljude. Zašto ne? To ih zasmejava. Ljude koji imaju dosadne živote očito zasmejava moja upotreba lubrikanta. Muhamed je moj faraon. On je čisti Egipćanin. On je vrlo, vrlo s*ksi. On je divan čovek – poručila je Ajris.

Mnogi gledaoci zabrinuli su se jer misle kako bi Muhamed mogao da prevari Ajris.

– Videla sam mnogo žena koje su muškarci prevarili sa mlađim ženama, ali ja nikad ovako nisam bila zaljubljena. Znam da svi misle da sam ja starica koju on iskorišćava zbog novca, ali ja ga ni nemam. Ja nisam žena koja se može prevariti. Osim toga, on od mene nikada nije tražio novac. Sve troškove delimo na pola. Ne bojim se da će dobiti vizu i onda me ostaviti. Poveravam mu svoj život. Poslednji put smo se videli u decembru 2020. godine, zbog pandemije. Ali stalno razgovaramo preko mobilnog ili se čujemo preko Fejsbuka. Neću odustati sve dok mu Ministarstvo unutrašnjih poslova ne odobri vizu – ispričala je Ajris.

Nedavno je ova penzionerka podelila snimak na kome se vidi kako je njen mlađani suprug nežno češlja. “Ajrisina kosa je fantastična. Sjajna je. Ona je čista žena”, priča Mohamed, a trenutak posle ova baka dodaje kako i njen suprug ima “divne, crne lokne”. Par je snimak završio tako što je razmenio sladak poljubac.

U narednom snimku, ovaj Egipćanin pokazuje svoje tek ispeglane bele košulje uz reči:

– Ajris pegla moju odeću. Hvala ti. Moja žena, moja dobra žena, ja sam srećan čovek.

Ova 82-godišnjakinja je gostovala u brojnim televizijskim emisijama, a sasvim otvoreno je govorila o tome da ima intimne odnose sa suprugom, kao i da su u tu svrhu koristili specijalizovane gelove. “Mohamed je moj faraon. On je čisti Egipćanin. On je veoma, veoma s*ksi. Predivan je čovek” , rekla je voditeljima u jednoj emisiji.(objektiv.rs)

Ostavite komentar