MUŠKARAC U VEZI SA SVOJIM AUTOMOBILOM! Više ga nije sramota da prizna: Volim da VODIM LJUBAV sa njim, najčešće to radim OVAKO!

Natanijel (27) iz Arkanzasa (Amerika) razvio je ljubavnu vezu sa svojim automobilom, crvenim Chevi Chaseom iz 1998. godine. Amerikanac je prvi put ugledao polovni automobil još 2005. Kako kaže, između njih se odmah osetila ‘varnica’ i ubrzo nakon što su postali par.

– Ne znam zašto se tako osećam, ali jednostavno obožavam Čejsa – rekao je Natanijel u TLC dokumentarcu iz 2010.

Natanijel je nekoliko godina krio svoju vezu, ali sada više ne oseća sramotu. Svoju opsesiju otkrio je u dokumentarcu o objektofiliji, seksualnoj i emocionalnoj privlačnosti prema neživim predmetima. Termin je ušao u upotrebu 1970-ih nakon što se Šveđanka Eija-Riita Eklof udala za Berlinski zid.

– Ono što najčešće radimo je da se naginjem preko njegovog blatobrana i preko haube i radim takve sitnice – opisao je Natanijel detalje njihove ljubavne veze.

Ne razdvajaju se duže od 24 sata i niko drugi ne sme da ga vozi osim njega.

– Volim da se naslonim na njega i trljam se. Jedna od hrabrijih pozicija je da budem ispod njega. On to zaista voli. Zaista je posebno voditi ljubav sa njim – rekao je on (Kurir.rs)

Ostavite komentar