Naslovnica Ispovijesti SNIMAO SE ZA TIKTOK I NIJE SHVATAO DA JE U OPASNOSTI: Ugledali...

SNIMAO SE ZA TIKTOK I NIJE SHVATAO DA JE U OPASNOSTI: Ugledali su na njemu UŽASNU STVAR (VIDEO)

307
0

SNIMAO SE ZA TIKTOK I NIJE SHVATAO DA JE U OPASNOSTI: Ugledali su na njemu UŽASNU STVAR (VIDEO)

Sada i on upozorava druge da vode računa o zdravlju

TikToker Aleks Grizvold duguje svoj život dvojici upornih sledbenika koji su ga bukvalno molili da se što pre obrati lekaru.

Drama je, naime, nastala sasvim slučajno kada je prilikom jednog od klipova uočen čudan mladež na njegovom telu.

Mnogi su to zanemarili, ali sumnjiv mladež nije promakao dvojici pratilaca koji su mu odmah skrenuli pažnju na to.

Aleks u početku njihove dobre namere nije shvatao ozbiljno, ali pošto su bili uporni u upozorenju, šaljući mu i privatne poruke u kojima ga mole da ode kod dermatologa, shvatio je da je đavo odneo šalu.

@alexgriswold

here’s my most viewed video from 2020 😊 what do you think about my wound?

♬ original sound – Alex Griswold

Prilikom posete lekaru, shvatio je da mladež mora hitno da ukloni jer izraslina ima sve predispozicije da pređe u malignitet.

– Kada sam ispričao doktoru da sam se javio jer su me na to upozorila dvojica pratilaca na TikToku, rekao mi je da treba da im budem zahvalan jer su mi možda spasli život i da je bilo samo pitanje vremena kada će mladež postati kancerogen – naveo je Aleks.

Od tada se i on priključio apelima da ljudi treba da vode računa o svom zdravlju, naročito ukoliko primete naizgled bezazlene promene na koži. (espreso.co.rs)

Prethodni članakJOVANA JEREMIĆ SE UTEGLA U HELANKE, SAMO ŠTO NE PUKNU: Na jakoj POZADINI vredno radi, MUŠKARCI POLUDELI OD PRIZORA
Sljedeći članakVELIKI INTERVJU CECE RAŽNATOVIĆ: Ne treba mi muškarac koji će da me fascinira kulama i gradovima! Samo ON može da me zaintrigira