Rekla je LJUBAVNICI svog muža da se on UBIO: Jednu stvar je PREĆUTALA, a odgovor je bio potresan (VIDEO)

Ženi je posle tragedije zapalo da obavi jako mučan razgovor

Amerikanka Bridžit Dejvis (36) podelila svoju tužnu i mučnu priču sa gledaocima na TikTok-u. Ona je iznenada je ostala bez supruga, koji je sebi oduzeo život nakon duge bitke sa bipolarnim poremećajem.

Bridžit i njen suprug proveli su deset godina u braku, dobili dvoje dece, a tokom svoje ispovesti naglasila je i da joj je pripala “čast” da putem poruke o smrti obavesti njegovu ljubavnicu.

@bridgettedavis08

There is a lot to unpack here.

♬ Crazy – Patsy Cline

Za ljubavnicu je dobro znala, a ta informacija nije joj došla kao dodatni šok nakon tragičnog događaja. Ipak, odbila je da toj devojci kaže gde je muškarac sahranjen.

Razmenile su njih dve više poruka, a tokom te konverzacije ljubavnica joj je priznala da je bila svesna da se petlja sa oženjenim čovekom, tvrdi Bridžit.

– Znala sam, ali trebala mu je podrška. Rekao mi je da smo vrlo slični jedno drugom, da smo stvoreni da budemo zajedno – napisala je navodno ljubavnica.

@bridgettedavis08

Reply to @amandafdanielle I even reminded her when she was telling me how upset she was.

♬ Tom’s Diner – AnnenMayKantereit & Giant Rooks

U trenutku kada se ubio, suprug nije živeo u bračnom domu. Bridžit navodi da se nekoliko meseci ranije udaljio se od nje, ali je neposredno pre smrti izrazio želju da se pomire. (objektiv.rs)

Ostavite komentar