Naslovnica Ispovijesti Posle 8 godina i zajedničkog deteta, on i dalje ne želi da...

Posle 8 godina i zajedničkog deteta, on i dalje ne želi da je oženi: Ceo svet priča o tome šta je ova žena uradila!

171
0

Posle 8 godina i zajedničkog deteta, on i dalje ne želi da je oženi: Ceo svet priča o tome šta je ova žena uradila!

Šta kada jedna strana želi brak, a druga ne, ali ljubav i dalje postoji?

Gertruda Ngoma i Herbert Salaliki zajedno su osam godina, a Herbert je oduvek tvrdio da želi da se oženi. Ipak, još uvek nije zaprosio svoju partnerku sa kojom ima i dete. Njoj je dosadilo čekanje pa je odlučila da uzme stvar u svoje ruke. Ne, nije ga zaprosila, već – podigla tužbu!

Ova 28-godišnjakinja iz Zambije tužila je dečka zbog trenutnog ljubavnog statusa. Na sudu je rekla da nije sigurna šta on želi od njihovog odnosa i da je krajnje vreme da se izjasni.

“Nikad nije bio ozbiljan i zato sam ga dovela ovamo (na sud). Zaslužujem da znam kako će izgledati naša budućnost”, izjavila je Gertruda. Herbert se branio kako mu devojka ne pruža dovoljno pažnje i to je glavni razlog zašto toliko odugovlači sa veridbom.

Ipak, cela priča nije previše zanimala sud, koji nije ništa posebno mogao da učini ni za jedno ni za drugo. Rečeno im je da svoje probleme moraju da reše privatno, prenosi LADbible. (stil.kurir.rs)

Prethodni članakMene je muž ostavio zbog duplo starije žene: Niko nije mogao da veruje da se on zaljubio u nju, pored mene žive!
Sljedeći članak5 razloga da se ne udate: Evo zašto treba da sačekate još malo!