Naslovnica Zanimljivosti Goca Tržan otkrila rezultate posljednje vantjelesne oplodnje: Pjevačica sa knedlom u grlu...

Goca Tržan otkrila rezultate posljednje vantjelesne oplodnje: Pjevačica sa knedlom u grlu saopštila da li je uspjela!

478
0

Goca Tržan otkrila rezultate posljednje vantjelesne oplodnje: Pjevačica sa knedlom u grlu saopštila da li je uspjela!

Pjevačica Goca Tražan donijela je odluku da otkaže učešće na Beoviziji, kako bi se u Pragu i po peti put podvrgla procesu vantjelesne oplodnje sa svojim suprugom Radomirom Novakovićem.

Ipak, Goca Tržan saopštila je da vantjelesna oplodnja ni ovoga puta nije uspjela.

– Ne bih sad da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna – sa knedlom u grlu saopštila je rezultate u emisiji “Premijera”.

Borba Goce Tržan već dugo traje, a svaki put kada se priprema za sam proces pjevačica se podvrgava teškoj hormonskoj terapiji tokom koje je iscrpljena i slaba.

– Borba za potomstvo zvuči plemenito, a zapravo je riječ o kuluku, teškoj muci i pritisku. Nimalo nije lako istrpjeti hormonsku terapiju. Mjesec dana se osjećam kao da sam luda i imam bipolarni poremećaj, loše sam volje… Naduje mi se stomak jer zadržavam vodu.

Ma mozak mi se naduje! A onda poslije svega što prođem slijedi neizbježno pitanje: “Da li vam je uspjela vantjelesna oplodnja?” Ma ajde m.š više! Preko glave mi je da odgovaram na takva pitanja, jer je to moja intima koja je vrlo osjetljiva – ispričala je nedavno za “Informer”. Izvor: Kurir

Prethodni članakIMA 21 GODINU I VOLI 33 GODINE STARIJEG: Ljubav koja odoleva svim osudama! (FOTO)
Sljedeći članakBendovima će biti zabranjeno da na svadbama pjevaju hitove Cece, Šabana, Dragane, Lukasa… Propade im bakšiš!