(VIDEO) SESTRA PREMINULE PORODILJE AZRE BEĆIRSPAHIĆ: KAKO SPAVATE NOĆU KADA NA SAVJESTI NOSITE DVA NEDUŽNA STVORENJA?

Vijest o mladoj majci iz Bosanskog Petrovca Azri Bećirspahić, koja je preminula 17. marta ove godine potresla je bh. javnost. Nažalost, preminula je i beba.

Njena sestra Asmira Čakar se oglasila povodom njene smrti. U videu pogledajte šta je imala da kaže o smrti svoje sestre, njenoj trudnoći, bebi i doktorima:

Nakon nemilih događaja osjećam potrebu da se obratim ovim putem, nadajući se da će ovaj post stići do onih koji su bili svjedoci zločina koji je učinjen mojoj sestri. Moja Azra je imala posve normalnu i urednu trudnoću od samog početka, išla redovno na preglede i kontrole i sve je bilo u redu – napisala je ona.

Dodala je da je bila mlada, jaka i zdrava do zadnjih trenutaka.

Kako su onda oni kojim je bila povjerena tu kobnu noć uspjeli da unište nekog ko je do zadnjeg bio primjer zdravlja i mladosti?! Kako spavate noću kada na savjesti nosite dva nedužna stvorenja? Moju Azru ništa ne može vratiti, ali ona je svojim postojanjem zaslužila da pravda bude zadovoljena – poručila je njena sestra.

Podsjećamo, Ministarstvo unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, prema nalogu Tužilaštva USK, pokrenulo je istragu u ovom slučaju, a nakon što ih je medicinsko osoblje Kantonalne bolnice u Bihaću obavijestilo o događaju.

Postupajući tužilac Tužilaštva Unsko-sanskog kantona izdao je nalog Sektoru kriminalističke policije za provođenje istražih radnji. Radi se na prikupljanju podataka vezano za nemili događaj – kazao je za “Avaz” Admir Beganović, portparol MUP-a USK. biscani.net

Ostavite komentar