Naslovnica Zanimljivosti Aleksandar Vučić renovira porodičnu kuću u Čipuljiću kod Bugojna: Evo šta je...

Aleksandar Vučić renovira porodičnu kuću u Čipuljiću kod Bugojna: Evo šta je još otkrio rođak predsjednika Srbije (VIDEO)

872
0

Aleksandar Vučić renovira porodičnu kuću u Čipuljiću kod Bugojna: Evo šta je još otkrio rođak predsjednika Srbije (VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je renovirati kuću u selu Čipuljić kod Bugojna, odakle potiče njegova porodica.

Djed Zlatka Vučića i djed predsjednika Srbije dva su brata.

Zlatko je za Youtube kanal Srednja Bosna progovorio o planovima o renoviranju kuće.

– Meni je drago da su stric i Alek odlučili to da poprave. Bili su i gospodin Helez i gospodin Ajkunić. Vidio sam slike i drago mi je da su pomogli da se to obnovi. On pomaže dosta. Kamo puste sreće da ima još 5-6 fabrika ovdje i u BiH – rekao je Zlatko.

Inače, Aleksandrov otac Anđelko, kojeg u Bugojnu nazivaju Bato, rođen je u izbjeglištvu u jednom vagonu nedaleko od Beograda.

Njegova majka Dragica, inače porijeklom iz Šipova, izbjegla je u Srbiju nakon što su ustaše pobili većinu muških članova porodice, uključujući i Aleksandrovog dedu. /Izvor:depo/senzacija.ba/

Prethodni članakŽENA ME VARA, A NJEN LJUBAVNIK DOLAZI KOD NAS KUĆI: Našao joj je u telefonu poruku od NJEGA, a evo kako je ona REAGOVALA!
Sljedeći članak(VIDEO) SESTRA PREMINULE PORODILJE AZRE BEĆIRSPAHIĆ: KAKO SPAVATE NOĆU KADA NA SAVJESTI NOSITE DVA NEDUŽNA STVORENJA?