Majka heroina, vlastitim tijelom zaštitila svoju šestomjesečnu bebu: ‘Vrištala sam od straha’

Fotografije Olge, njezine glave zavijene i gornjeg dijela tijela prekrivenog posjekotinama dok drži svoju bebu Victoriju, pojavile su se na društvenim mrežama

Olga, 27-godišnja Ukrajinka teško je ranjena dok je skrivala svoju bebu od gelera u Kijevu, prisjetila se šoka kada je vidjela krv koja joj je prekrivala dijete nakon udara projektila koji je razbio staklo u sobi.

Bila sam ranjena u glavu, i krv je počela teći. I sve je poteklo na bebu. Nisam mogala shvatiti što se događa, mislila sam da je to njena krv – rekla je Olga.

Fotografije Olge, njezine glave zavijene i gornjeg dijela tijela prekrivenog posjekotinama dok drži svoju bebu Victoriju, pojavile su se na društvenim mrežama, na slici koja prikazuje težak danak koji plaćaju civili u ruskoj invaziji Ukrajine.Dok je Viktorijin otac Dmitro uzeo djevojčicu, Olga je rekla da je počela vrištati da joj je kćer posječena.

– Olga, to je tvoja krv, nije njena – prisjeća se Dmitro.

Naime, ona je samo nekoliko minuta prije pokrila svoje dijete i odjednom kreću pucnjevi i eksplozije.

– I to je ono što je bebu održalo na životu. Samo sam je na vrijeme pokrila. A onda je Dmitro skočio i prekrio i nas – rekla je.

Olga se liječi od više posjekotina po glavi i tijelu, ali beba je ostala neozlijeđena osim ogrebotine i nekoliko modrica.

Ne preostaje nam ništa drugo nego ostati pozitivni, samo vjerovati da je to najgora, najstrašnija stvar koja nam se mogla dogoditi u životu – dodao je Dmitro. Izvor: 24 sata

Ostavite komentar