Naslovnica Zanimljivosti Kristina saznala da joj je OTAC dao ime po LJUBAVNICI: Njegov razlog...

Kristina saznala da joj je OTAC dao ime po LJUBAVNICI: Njegov razlog će vas zapanjiti (VIDEO)

148
0

Kristina saznala da joj je OTAC dao ime po LJUBAVNICI: Njegov razlog će vas zapanjiti (VIDEO)

Devojka po imenu Kristina šokirala je svoje pratioce na TikTok-u nakon što je ispričala po kome je dobila ime. Njeni roditelji su se dogovorili – ako se rodi dečak dobiće ime po dedi sa majčine strane, a ako bude devojčica ime bira otac.

Majka se porodila carskim rezom, a čim je otac čuo da je dobio devojčicu znao je da je odabir imena i upis svih podataka deteta na njemu. Nazvao ju je Kristina, a majka se, kada se probudila iz anestezije, složila sa tim izborom.

Sve je bilo u redu nekoliko meseci, dok majka nije saznala da je otac sve vreme vara i da se ljubavnica zove – Kristina!

Opravdao se da mu je tako bilo lakše da skriva ženu sa kojom se nalazi jer i ako izgovori njeno ime pred suprugom, neće biti problema. Devojka iz SAD pokrenula je lavinu komentara ovom pričom – najviše negativnih. Žestoko su osudili oca, prenosi Mirror. (objektiv.rs)

@keepingitkristina

I just hope I make my namesake proud 🥺 #storytime #story #name #cheater #stitch #prouddad #daddysgirl #GossipGirlHere #fypシ #foryou #viral #trending

♬ original sound – keepingitkristina

Prethodni članakMuškarac je doživio moždani udar. Uskoro su mu se pojavile ‘dlačice’ na jeziku
Sljedeći članak9 SIMPTOMA UPOZORAVAJU NA STRAŠNU DIJAGNOZU – JETRA OTKAZUJE: Bar 4 svi ignorišemo, ne znamo da nam je zdravlje ugroženo