Naslovnica Ispovijesti 10 MESECI NIJE IMALA ODNOS SA MUŽEM, A ONDA JE SAZNALA UŽASNU...

10 MESECI NIJE IMALA ODNOS SA MUŽEM, A ONDA JE SAZNALA UŽASNU ISTINU: Njegov TELEFON JE SVE OTKRIO

319
0

10 MESECI NIJE IMALA ODNOS SA MUŽEM, A ONDA JE SAZNALA UŽASNU ISTINU: Njegov TELEFON JE SVE OTKRIO

Povređena sam i ljuta, ali još mu nisam ništa rekla jer znam da nisam smela pogledati u njegov telefon– nastavila je

–Nisam dopustila mužu da mi se približi od traumatičnog porođaja, pre deset meseci. Morala sam na operaciju i dva dana sam bila na intenzivnoj njezi. Bilo je zastrašujuće – napisala je jedna žena za The Sun.

U braku su 11 godina i imaju još dvoje dece od osam i šest godina. No, primetila je da se njen suprug počeo ponašati neobično pa je proverila njegov telefon i otkrila da je tražio devojke za se*s. – Takođe je počeo gledati po*nografiju. Povređena sam i ljuta, ali još mu nisam ništa rekla jer znam da nisam smela pogledati u njegov telefon– nastavila je.

– Pogrešno je proveravati njegov telefon, ali ono što on radi je još gore, pa razgovarajte s njim o tome. Imali ste težak porod i možda se boji da ćete ponovno zatrudneti. Pronađite podršku u drugim ženama koje su prošlo isto iskustvo kao i vi, ali i pokušajte objasniti suprugu zašto vas seks sada odbija – odgovorila joj je Deidre. (espreso.co.rs)

Prethodni članakNIKAKO NE STAVLJAJTE JAJA DA SE KUVAJU U PROKLJUČALOJ VODI: Niste ni SVESNI šta se DEŠAVA SA NJIMA kada TO URADITE
Sljedeći članakUBACITE LIMUN U ZAMRZIVAČ I DESIĆE SE PRAVO ČUDO: Više nikada vam neće PASTI NA PAMET DA BACITE KORU