Omer Karalić NIKAD PONOSNIJI: “Nisam verovao da će se ovo desiti” (VIDEO)

Ove nedelje imali smo prilike da čujemo još jednu sjajnu izvedbu Omera Karalića, koji je zablisato u emisiji “Nikad Nije Kasno”.

Takmičar je pevao izuzetno teško numeru “Snegovi hladni dolaze”, i nije krio ponos i zadovoljstvo svojim nastupom.

 – Ja sam sam sebe oduševio večeras. Nisam verovao da ću izneti ovu pesmu, nisam je nikada otpevao u životu. Razmišljao sam i ako pogrešim oprostiće mi- rekao je Omer za Grand. Online.

Bol i tuga za nedavno preminulim sestrićem ne jenjavaju, ali ovaj borac nastavlja da živi život sa prazninom koja će zauvek ostati u njegovom srcu.

– I kada nije dobro i lepo ja pokušavam da bude sve pozitiva. Znam to dobro da upakujem, bez obzira koliko je loša situacija- priznao je Karalić.

Pozitivni komentari poznanika i prijatelja na njegovo učešće neprestano stižu, što mu i tek kako prija,a ovom prilikom otkrio je i kako reaguje na pohvale žirija.

– Na društvenim mrežama imam dosta muzičara i ima dosta čestitki, ali bitniji su mi obični ljudi kada me pohvale. Ovog puta sam čuo žiri za razliku od prošlog, vraćam se sebi polako- objasnio je Omer čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod. Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković grand.online

Ostavite komentar