Jezivi detalji o pronađenom tijelu o Dunavu: Oglasili se očevi Mateja i Jove

Nakon što je jučer u Dunavu kod srbijanskog mjesta Kostolac pronađeno beživotno tijelo, odmah se počelo špekulisati da se možda radi o Mateju Perišu ili Jovi Kecmanu, koji su nestali krajem decembra, odnosno septembra 2021. i 2020. godine.

Ovim povodom oglasili su se očevi nestalih muškaraca, Nenad i Mile.

Nenad Periš, koji se u Beogradu nalazi više od 60 dana, kaže da ga je policija kontaktirala i rekla mu da se ne radi o Mateju.

“Da, policija me kontaktira u takvim situacijama i jučer je. Žao mi je unesrećenog čovjeka. Neka mu Bog da miran pokoj”, rekao je Nenad Periš za nportal i dodao:

“To nije Matej, odmah mi je policija rekla jer unesrećeni na sebi ima crne patike. Policija kontinuirano vrši potragu kako na vodi tako i na kopnu. I u stalnom smo kontaktu”, dodao je Matejev otac.

“Sad čujem za to nađeno tijelo, ne znam da li je to moj sin. Niko me nije obevijestio od nadležnih i evo godinu i po dana ležim i ne mogu da ustanem od tuge i neizvjesnosti gdje mi je sin. Umrijet ću koliko se nerviram, nisam živ”, kazao je Mile Kecman, Jovin otac za Kurir.

Obdukcija će utvrditi o kome se radi, a na to se čeka nešto duže jer je leš, kako prenose mediji iz Srbije, u lošem stanju. /Izvor: radiosarajevo.ba/

Ostavite komentar