PORODICE ZADRUGARA PRETE VODITELJU RIJALITIJA?! Upletena i POLICIJA, a sve je otišlo i korak dalje, a evo šta im smeta

Voditelj “Zadruge” Darko Tanasijević bori sa pretnjama i uvredama koje mu pišu članovi porodica aktuelnih zadrugara na društvenim mrežama.

– Darko je već prijavljivao jedan slučaj službi za visokotehnološki kriminal i to je u rekordnom roku i rešeno. Sada je cela stvar otišla korak dalje – počinje izvor.

 – Intervju koje Tanasijević radi u noći izbacivanja jako su gledani. Ispred njega tamo sede učesnici koji su najaktuelniji i najinteresantniji publici. On ih popularno rečeno “rešeta pitanjima”, a članovi njihovih porodica smatraju da se ne ponaša prema svima jednako, te da ima svoje favorite i da dok jedne štiti, druge bez pardona pita sve i svašta. Na to se odnosi najveći broj poruka koje ovih dana prima na Instagramu, a problem je što su jako nevaspitane, proste, preteće i prelaze granicu normalnog – rekao je izvor za “Alo”.

Darko se ovim povodom nije oglašavao, ali je jednom prilikom na svom Instagram storiju napisao:

– Samo kada poludim jedan dan, pa sve ove babe, dede, očeve, majke koji prete, vređaju i zlost..ljaju, krenem da kačim ovde i da ih tagujem, pa da se svi zajedno zabavimo. Da vidite ko su i kakvi su. Nemoj posle da nisam rekao – glasila je objava voditelja “Zadruge”. kurir

Ostavite komentar