“15 GODINA SMO ŽIVELI ZAJEDNO! IMAM PRAVO NA DEO IMOVINE!” Šabanova LJUBAVNICA RAZVEZALA JEZIK o njegovoj ŽENI

Pevačica Ivana Negovanović Cuca godinama unazad povezivana je sa Šabanom Šaulićem. Iako on ovu vezu nikad nije priznavao javno, ona je rado govorila o tome, a nekoliko puta su ih i paparaci snimili zajedno.

Nakon što je Šaban izgubio život Cuca se povukla iz javnosti, udala se i ima dete, iako je govorila da nikad neće biti sa drugim muškarcima.

– Ostvarena sam u stvarima u kojima bi svaka normalna žena trebalo da se ostvari. Sa Šabanom sam provela pola svog života. Nikad više neću biti ni sa jednim muškarcem jer ja željna s..sa nisam, a ostvarena jesam – govorila je ranije Cuca.

Cuca je otkrila i kako je izgledao njihov susret.

– Imala sam 14 godina kada sam ga srela u kafani u kojoj sam pevala. Svi su mi govorili: Šaban te gleda, Šaban te gleda… Mene je toliko bilo sramota! Razmišljala sam šta on ima da me gleda… Tako je sve počelo. Posle me je vratio iz Bosne u Beograd i tu sam i ostala. Od tada se nikada nismo razdvajali – govorila je Cuca, a onda se osvrnula i na detalje njihove navodne veze i kako su to sve krili:

– Menjala bih svoj život za njegov. On je bio moj život, moje sve… On nikada nije davao nikakve izjave protiv mene, sve smo radili u dogovoru. Nikada javno nisam htela da priznam da živimo zajedno zbog njegove dece. On je svoju decu mnogo voleo. Ilda je božanstveno dete. Ona je bila nešto posebno u Šabanovom životu. Njoj je sve praštao, kao i meni. On je nju zvao Lindina. O njegovom prvom sinu Robertu stalno smo pričali, ali tajno, kada nema nikog, pa čak ni čoveka koji je u kući čistio i radio. Ja nisam imala poverenje ni u koga, dok je Šaban verovao svima. I bila sam uvek u pravu za sve. Osećaj govori više od hiljadu reči. Intuicija je mama. Šaban je patio za Robertom, govorio je kako je napravio veliku grešku i kako sebi neće oprostiti što ne može da se izbori sa Gordanom. U jednom momentu sam ga pitala da li je napravio nešto strašno zbog čega ga Gordana drži u šaci jer nisam mogla da shvatim da govori tako ružne stvari o svojoj ženi, a ne sme da je ostavi. Verujem da njoj nije bilo lako sa njim dok je bio mlad, ipak je on Šaban Šaulić, verovatno je patila, ali znate kako se kaže kakva vam je žena, takav vam je život. Ne mrzim je stvarno, samo ono što je radila nije joj trebalo. Svi mi imamo decu, i ona i ja. Trebalo bi da se plašimo Boga – izjavila je ona.

– Mi smo bili u vanbračnoj zajednici. Mi smo 15 godina bili zajedno i ja imam pravo na imovinu! Da sam bezobrazna, mogla bih da tražim svoj deo. Po novom zakonu, imaš pravo posle pet godina na imovinu. Da sam bezobrazna mogla bih, znam da mogu, a znam i koji ljudi stoje iza mene. Ali neću da to radim… On je mene voleo jer je znao da nisam sa njim iz koristi. Meni ne treba ništa, otkako njega nema nemam ništa i ne treba mi ništa. Pandorina kutija polako se otvara, a to je najslađe. Pričam samo ono što znam i ne može niko da mi zabrani. Goca svakako treba Robertu da da deo imovine, on pravo na imovinu ima kao i svako njegovo dete, a to što je dala desetak hiljada maraka pre sto godina da se sve zataška to se ne važi – govorila je Ivana tada. srbija danas

Ostavite komentar