Naslovnica Zanimljivosti Svekrva pre venčanja poslala POKLON, mlada se šokirala: “Pomislila sam da hoće...

Svekrva pre venčanja poslala POKLON, mlada se šokirala: “Pomislila sam da hoće da se UDA za sina”

422
0

Svekrva pre venčanja poslala POKLON, mlada se šokirala: “Pomislila sam da hoće da se UDA za sina”

Umešala se gde joj nije bilo mesto

Užasnuta mlada podelila je svoju priču o tome kako je njena svekrva napravila novu burmu za svog sina jer joj se nije svidela ona koju je bračni par pred venčanje izabrao.

– Počela sam da shvatam da bi moja svekrva želela da ona bude ta koja se udala za mog supruga – otpočela je svoju ispovest ova žena.

– Pre nego što smo se venčali, tražila je da vidi kakve burme smo izabrali. Pokazali smo joj ih sa zadovoljstvom. Uspela sam da nabavim delove bačvi iz prve pivare koju smo zajedno posetili, dala sam ih zlataru čijim radom sam bila opsednuta godinama, da bi ih ugradio u naše burme.

Međutim, svekrva nije bila nimalo impresionirana izborom, te je odlučila da se umeša i sama obezbedi burmu za svog sina. Ova odluka prilično je uznemirila mladu.

– Kada smo sledeći put otišli kod nje, ja zaista nisam želela da razgovaramo o tome koliko je neprikladno bilo to što je učinila u vezi sa našim burmama – otkriva mlada u svojoj ispovesti.

Međutim, njena svekrva pitala je zašto su joj vratili paketić, što je navelo njenog sina da joj objasni zašto je njen postupak problematičan.

– Objasnio joj je zašto su nam naše burme važne, i koliko nam znače, i da ga je baš briga šta ona misli o tome. Takođe ju je upozorio da nipošto ne napravi neki sličan potez u budućnosti – zaključila je mlada. (objektiv.rs)

Prethodni članakOtvorio ženinu torbu i pronašao nešto JEZIVO: Saznao je čitavu ISTINU o osobi s kojom je živeo
Sljedeći članakPati od retkog POREMEĆAJA, a zbog nečega što će se desiti za dva meseca, mogla bi i da UMRE