Osumnjičeni ubica iz Rijeke suprug je violinistice bujnog poprsja’: Ovako se svađao s Majom Šuput u Supertalentu… (Video)

U kafiću Pin na Pavlinskom trgu u samom središtu Rijeke, u blizini Korza, u nedjelju u poslijepodnevnim satima muškarac je usmrtio žensku osobu.

Glazbenica Iulia Josephine Bianca Kolompar potvrdila je za Jutarnji kako je za ubojstvo osumnjičen njezin suprug Roman Brnada. S riječkim kriminalistima koji su joj jučer pretresli stan danas je dodatno morala porazgovarati kako bi zajednički otkrili eventualne motive koji su prethodili jezivom činu.

Brnada je, inače, ulični pjevač koji je sa suprugom Biancom nedavno nastupio u showu ‘Supertalent’ te se tamo svađao sa članicom žirija Majom Šuput.

Roman je imao i nogometnu karijeru te je branio za NK Tomislav iz Livane kraj Osijeka. Ipak, njegov primarni ‘posao’ je posao uličnog pjevača, a u Osijeku je postao prepoznatljivo lice koje gotovo svakodnevno pjeva na trgu.

Svoju uličnu pjevačku karijeru započeo je u Beču.

“Imali smo međunarodnu prijateljsku utakmicu. Stavio sam na pločnik futrolu od naočala i zapjevao. I nije bilo loše, no nisam to napravio zbog zarade. Sve što sam dobio podijelio sam beskućnicima. Oko mene su se okupili dečki iz kluba, tražili su da im pjevam Halida Bešlića pa smo se svi dobro i zabavili”, rekao je tada Brnada za 24 sata. Po povratku u Osijek shvatio je da je to dobar način za popuniti kućni budžet.

On sam za sebe kaže da je magistar cestovne glazbe, a suprugu je nagovorio da mu bude pratnja s violinom u ‘Supertalentu’.

“Mislim da on ima veliki potencijal, trebao bi se školovati”, kazala je Bianca o svojem suprugu, s kojim ju je prije 12 godina povezala ljubav prema Bogu.

Brnada je imao zanimljiv nogometni put. Bio je u zagrebačkim niželigašima, ali i u Zagrebu te Hrvatskom dragovoljcu. Prije devet godina gotovo je završio u Dinamu. Zdravko Mamić ga je pozvao da bude treći vratar kluba.

“Mamić je veliki ljubitelj umjetnosti te je jednom prilikom bio pokrovitelj koncerta moje supruge, koja je doktorica violine. Tako je i čuo za mene te me zvao da dođem. Budući da poziv nisam dobio zbog svojih golmanskih kvaliteta bilo mi je glupo doći u Dinamo”, rekao je Roman za 24 sata. (DEPO PORTAL/rm)

Ostavite komentar