Naslovnica Zanimljivosti Društvene mreže preplavljene srceparajućim statusima o smrti dječaka Rajana: Počivaj u miru,...

Društvene mreže preplavljene srceparajućim statusima o smrti dječaka Rajana: Počivaj u miru, anđele mali

328
0

Društvene mreže preplavljene srceparajućim statusima o smrti dječaka Rajana: Počivaj u miru, anđele mali

Društvene mreže su preplavljene tužnim i srceparajućim reakcijama na vijest o smrti dječaka

Dječak Rajan (Rayan) upao je u bunar dubok 31 metar 1. februara i tu je bio zarobljen pet dana. Dječak je sinoć izvučen, ali je nažalost, samo pola sata nakon toga stigla vijest koja je rastužila cijeli svijet – dječak je preminuo.

Društvene mreže su preplavljene tužnim i srceparajućim reakcijama na vijest o smrti dječaka.

 Borio se hrabro i zauvijek će biti u našim srcima. Neka sada počiva u miru – napisao je jedan korisnik u objavi na Twitteru.

 Dječak je povezao ljude širom svijeta. Počivaj u miru, anđele mali – jedna je od poruka.

 Neka Allah blagoslovi slatki mali duh Rajana i ispuni srca njegove porodice. Neka se ponovo ujedine u Dženetu u blizini Voljenog.

 Ovo je srceparajuće. Neka Allah podari njegovim roditeljima i rođacima mnogo istrajnosti. Od sada ne dijelim više postova o ovom pitanju iz poštovanja – piše u jednoj objavi.

 Ne brini za njega, Allah ga je izabrao da bude na nebu. On je sada najsretnije dijete na svijetu. Ne budi tužan, Allahovi izbori su bolji od naših. Ne budi tužan, on će te sresti na nebu. Nijedna riječ ne može opisati tu scenu. Izvor: Avaz

Prethodni članakTO JE PONIŽENJE ZA MENE: Dejan Dragojević potkačio Cara, priznao da li je istina da je hteo da otme devojku svog brata Davida, pa progovorio o RAZVODU roditelja! (VIDEO)
Sljedeći članakNiš / Tijelo muškarca izvučeno iz rijeke u Srbiji, identifikovan je