MILI DAJE GAS U “ZVEZDAMA GRANDA”, angažovao “Supervoice”! (VIDEO)

Aleksandar Milić Mili kao i uvek ozbiljno se posvetio mentorstvu u “Zvezdama Granda” i od kandidata koji su u njegovom timu provereno pravi velike zvezde.

Ovoga puta Mili je na društvenim mrežama objavio delić atmosfere sa probe i kako se pripremaju za četvrti krug najpopularnijeg muzičkog takmičenja na našim prostorima.

On je angažovao ozbiljnu muzičku školu na čelu sa Suzanom Branković koju smu imali prilike da slušamo u hit filmu “Toma” koja će sa kandidatima vežbati sve ono što je potrebno kako bi postigli pun potencijal i originalnu boju glsa.

– Mili tim se širi. Dajemo gas u četvrtom krugu, za moje kandidate sam angažovao “Supervoice” školu pevanja na čelu sa fenomenalnom Suzanom Branković koju slušate u filmu “Toma”. Oni će se u mom timu baviti tehnikom, disanjem, dikcijom, impostacijom glasa i svime što je potrebno da kandidat dođe do pevačke snage i svoje prave originalne boje glasa. A ja, ja ću da pravim zvezde od njih – poručio je Mili u svojoj objavi na Instagramu. Foto: Z. K. Munja/Luka/Eli
grand.online

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

Ostavite komentar