Naslovnica Showbizz Branko se utopio dok je spasavao kćerkicu u talasima, dao je svoj...

Branko se utopio dok je spasavao kćerkicu u talasima, dao je svoj život za njen!

188
0

Branko se utopio dok je spasavao kćerkicu u talasima, dao je svoj život za njen!

Srbin Branko Radulović (49) nastradao je u Australiji dok je spasavao svoju šestogodišnju kćerku, koju su talasi odnijeli daleko od obale. Nezapamćena drama odigrala se na popularnoj plaži u Adelejdu na jugu Australije.

Očevici kažu da se djevojičica nalazila u čamcu na naduvavanje, kada su je talasi odnijeli od obale, a da je Branko obučen uletio u vodu kako bi je spasio.

Majkl Naper (70) igrao se sa svojim unucima na plaži, kada je vidio čovjeka koji je ušao u vodu kako bi spasio svoju kćerku.

– Potrčao sam da ga stignem. Prije nego što sam uspio da dođem do njega, djevojčica je skočila iz čamca u njegovo naručje. Pokušavao je da je spasi u dubokoj vodi – rekao je i dodao da je jak vjetar potom oduvao gumeni čamac, a da je on uspio da djevojčicu stavi na dasku za plivanje.

Ipak, do Branka nije uspio da stigne na vrijeme.

– Kada sam uspio da dođem do njega, već je bio pod vodom. Potom je njegovo tijelo isplivalo i to je bio momenat kada sam ga uhvatio za pantalone i okrenuo ga tako da mu lice bude iznad vode – dodao je.

Branko je bio bez svijesti kada su kćerka i on, uz pomoć posjetilaca na plaži izvučeni iz vode.

– Mislim da sam ranije mogao da stignem do njih i žao mi je što nisam – rekao je Majkl.

Porodica i prijatelji su se putem društvenih mreža oprostili od posvećenog oca koji je svoj život dao za život svoje kćerke. Branko je kćerku opisivao kao svoju princezu.

“Umro je herojskom smrću, spasavajući svoju Laru iz mora”, “Šokirani smo, ali znamo koliko je volio svoju omiljenu djevojčicu i da ne postoji nešto što ne bi uradio za nju”, “Dao si život za nju i time pokazao za šta si živio”, samo su neke od poruka ljudi bliskih Branku.

– Boreći se za život njemu najvažnije osobe na cijelom svijetu, pokazao je da je prava, požrtvovana ljubav, ljubav do smrti. Svi smo ga znali kao čovjeka posvećenog porodici i crkvi. Uvijek je bio spreman da odgovori na svaki poziv i da pomogne bilo kome kome je pomoć potrebna, u bilo koje vrijeme – rekao je za 9 News sveštenik crkve Sveti Sava Strahinja Janjić, prenosi Telegraf. Izvor: Telegraf.rs

Prethodni članakOSTALO MI JE MALO DOSTOJANSTVA! Dejan Dragojević podelio detalje početka veze sa Dalilom, pa objasnio kako je sada! (VIDEO)
Sljedeći članakPotresna priča: Prekasno sam saznala šta mu vršnjaci krišom sipaju u piće