Novinari otišli kod Duškove majke: Evo šta Karleušina svekrva kaže o skandalu!

Majka bivšeg fudbalera Duška Tošića Nikoleta Tošić stala je na stranu sina u njegovoj porodičnoj drami sa suprugom Jelenom Karleušom.

Duškova majka progovorila je za Srpski telegraf tvrdeći da nije tačno da je njen naslednik iako je, kako kaže, upućena u sve.

Nikoletu koja živi u selu Orlovat nije mogla a da ne prokomentariše porodični skandal, kao i zabranu prilaska koju je Tošić dobio na 30 dana odlukom suda.

– Čujem šta se sve piše i verujte mi da mi, kao majci, nije prijatno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije tačno. Novine, naravno, imaju pravo da pišu, tu ništa ne mogu – rekla je Nikoleta.

Kada su njegovu majku pitali kako bi se ona osećala da je neki muškarac pljune ili ošamari, Nikoleta se okrenula, uz reči da ne bi da priča na pomenutu temu.

– Ne znam kako bih reagovala da me muškarac udari. Neću ništa da komentarišem i zato nemojte da me pitate. Ni druge to ne treba da zanima, mislim na komšije – kratko je odgovorila, pa nastavila da hrani životinje.

Komšije su rekle da je i ta kuća skroz sređena, ali da bivši fudbaler retko dolazi u Orlovat, pa njegova majka vodi računa o placu. ekskluziva.ba

Ostavite komentar