Naslovnica Ispovijesti Dragana Mirković očajna zbog stanja supruga: Toni nikad nije bio u tako...

Dragana Mirković očajna zbog stanja supruga: Toni nikad nije bio u tako lošem stanju!

724
0

Dragana Mirković očajna zbog stanja supruga: Toni nikad nije bio u tako lošem stanju!

Slavlje u domu proslavljene folk zvijezde povodom praznika je izostalo s obzirom na to da je njen suprug u dubokoj žalosti. Naime, suprugu Dragane Mirković, Toniju Bijeliću nedavno je preminuo otac, a pjevačica je izjavila da ga nikada nije vidjela u tako lošem stanju.

Dragana je prvenstveno uplašena za zdravlje svog supruga, koji je prije četiri godine imao tešku operaciju mozga. Upravo iz zdravstvenih razloga, Toni je ostao sa djecom u Austriji, dok je Dragana već mjesec dana sama u Srbiji.

– Nakon što je tradicionalno snimila novogodišnji program za DM televiziju, izbacila je dugo najavljivani duet sa Acom Lukasem. Gaga je porodičan tip, nije navikla dugo da bude razdvojena od Tonija i djece i čim nije sa njima jako brine. Jedva čeka da im se pridruži u njihovom dvorcu u Austriji. Po cijeli dan je na vezi sa mužem, stalno zove da vidi da li je dobro. Prije šest mjeseci umro joj je svekar, a njen muž je jako loše to podnio.

– Dragana mu je najveća podrška i trudi se zajedno sa djecom da ga podigne, ali sada nije uz njega. Toliko je pod stresom da ove godine po prvi put nije stigla ni dvorac da okiti, a raduje se praznicima kao malo dijete. Ona je u strahu kako će se stres odraziti na Tonijevo zdravlje, prije četiri godine uklonili su mu anurizmu na mozgu, to je jako teška i kritična operacija, nakon koje ne smije da se izlaže stresu. Gaga je više puta isticala da joj je to najgori period u život – ispričao je izvor blizak pjevačici.

– Čovjek nikada nije spreman na takve stvari. Trudila sam se da mu budem stijena, ali nikada nisam vidjela Tonija tako tužnog, nikada tako slomljenog, ta slika zauvijek će mi ostati urezana u sjećanju. Nisam stigla ni da ožalim tog čovjeka, koliko sam brinula za mog Tonija, iskreno. Prvi put smo zajedno iskusili takav udarac. Onda sam pokušala da ga povučem da se malo kreće, bili smo na odmoru u Monte Karlu, samo da pobjegne iz Austrije i skrene misli. Konačno smo djeca i ja uspjeli malo da ga podignemo, iako ta bol svakako traje i danas – rekla je Dragana nakon gubitka svekra. Izvor: Svet/Informer

Prethodni članakLociran telefon Mateja Periša: Uhvaćen signal posljednji put: Evo gdje je poslat impuls
Sljedeći članak7 ALARMANTNIH ZNAKOVA DA VAM PANKREAS NE RADI KAKO TREBA: Ove simptome ne smijete da IGNORIŠETE