ČUO SE SA OCEM, PA NESTAO! Oglasila se Vojinova majka, otkrila da li je IMAO PROBLEME U ŠKOLI!

Mladić Vojin Baškot (17) nestao je pre dve noći u Beogradu, i za njim intenzivno tragaju policija, porodica i prijatelji. Vojin je nestao 28. decembra, navodno, nakon škole.
Roditeljima je rekao da ide da se vidi sa devojkom, da je sa njom, ali se sa njom, međutim, nije video te večeri. Telefon mu je isključen.

– Nikada ranije se ništa slično nije dešavalo. Otac se čuo u utorak prepodne poslednji put. Dopisivali su se tokom posle podneva. Najnormalnije se dogovorio sa ocem kada će da dođe kući. Nije došao kući u dogovoreno vreme, a nije ni otišao tamo gde nam je rekao da će ići. To je sve što imamo od informacija – priča majka Suzana za Telegraf.

 Problema nije imao ni u školi, niti bilo kakvih neposrednih povoda da nešto ovako uradi. Suzana kaže da se policija angažovala.

 – Vidim da je policija vrlo angažovana. Stvarno se trude. Zvali su sve drugare sa listinga njegovog poziva, prikupljaju informacije. Jutros su me ljubazno zvali da mi kažu da prikupljaju informacije i da pitaju da li se možda pojavio – priča ona i dodaje da mu telefon i dalje nije dostupan.

Vojin, koji je i atletičar Beogradskog atletskog kluba, visok je 170 centimetara.

Njegov trener, Nemanja Božić kaže za Telegraf da se Vojin u ponedeljak poslednji put pojavio na treningu, a u sredu se nije pojavio na sledećem.

– Od Vojinovog brata, koji takođe trenira atletiku u istom klubu, saznao sam da je nestao u utorak – kaže Božić, i dodaje:

– Dogovor je bio da Vojin sledeće godine pređe u Omladinski atletski klub Beograd, podneo je i papire za prelazak.

Vojin živi na Banjici, a škola mu je na Novom Beogradu. Već dve noći nije došao kući. /Izvor: Pink.rs/

Ostavite komentar