Naslovnica Zanimljivosti “Završim u šok sobi pored 4 osobe koje su umrle” Maca doživio...

“Završim u šok sobi pored 4 osobe koje su umrle” Maca doživio životnu dramu: “To je bio Božiji znak, taj pankreas je zlo”

411
0

“Završim u šok sobi pored 4 osobe koje su umrle” Maca doživio životnu dramu: “To je bio Božiji znak, taj pankreas je zlo”

Glumca Dragana Marinkovića Macu zadesala je ozbiljna bolest, kada se 2008. godine preselio u Beograd, radi karijere.

Dugo je bio na lečenju, nakon čega je odlučio da smanji tempo i da manje radi, jer je shvatio da je bolest pankreasa izazvana žestokim životnim tempom.

– U Beograd definitivno dolazim, 2008. na poziv “Emoušna”, to mi je bila životna prekretnica i tada sam dobio jak životni šamar. A bilo je to jedno ludo leto! Osmog septembra je mom Lavu rođendan, ja sedmog naveče letim u Sarajevo, osmog ću, kontam, biti sa malim na rođendanu, a devetog idem Dini Dvorniku na sahranu. I ja se naduo ovako! Mislio sam da imam čir i da mi je pukao, a u stvari sam imao upalu pankreasa – priča glumac i dodaje:

-Završim u šok sobi pored četiri osobe koje su umrle i onda skontam – kreće sezona, Operacija trijumf, snimam film sa Mirom Furlan, eeej, s njom snimam film, ona i ja smo u ljubavi, meni je to dečačka želja bila, kontaš, i snimam neku seriju i ide jesen… i skontam ja, srećom, taj šamar od boga kao znak, e ajd malo ručna na tri zupca, prikoči, i hvala Bogu preteknem. Kasnije sam shvatio Marinka Madžgalja, kad je imao to sranje, taj pankreas je zlo jedno! Pokušao sam svašta nešto da ga iščupamo – rekao je Maca za Kurir haber.ba

Prethodni članak(VIDEO) TUČA I LOM U ZADRUZI: Bivšem zalepila ŠLAG U FACU, kao FURIJA KRENULA NA CIMERA: Viki PODIVLJALA, OBEZBEĐENJE REAGOVALO!
Sljedeći članak(VIDEO) MAJA POLJUBILA JANJUŠA I PRIZNALA DA JOJ JE NAJDRAŽI! Marinkovićeva šok potezom napravila muk u Beloj kući!