Naslovnica Uncategorized Ispovijest / Majka Rijalde Bajraktarević: Dijete mi je namamljeno, ne zna se...

Ispovijest / Majka Rijalde Bajraktarević: Dijete mi je namamljeno, ne zna se prava istina

700
0

Ispovijest / Majka Rijalde Bajraktarević: Dijete mi je namamljeno, ne zna se prava istina

Niko ne zna istinu pravu. Ko je dijete namamio, šta je s djetetom urađeno. Meni je telefon preplavljen porukama, ovim riječima kroz suze je počela svoju potresnu ispovijest za portal Radiosarajevo.ba Nermina Bajraktarević Nevesinjac, majka 17-godišnje Rijalde Bajraktarević.

Podsjetimo, maloljetnica je nestala u petak, a pronađena je u nedjelju u ranim jutarnjim satima na Vilsonovom šetalištu.

Prema riječima majke, najviše zasluge idu policajcima iz Novog Sarajeva, kojima se i obratila djevojka.

Nermina Bajraktarević Nevesinjac kaže da je priča daleko dublja i da se ne zna prava istina te da iza svega stoji A. K. (identitet poznat redakciji).

“Dijete mi je namamljeno. Danima joj je ‘punjena’ glava. Radi se o osobi koja je privođena zbog droge, koja majku tuče, maltretirala je i svoje maloljetno dijete. Moje dijete su ošišali. Ne znam da li su joj dali da jede”, tvrdi Nermina Bajraktarević Nevesinjac.

Uplakana majka kaže da njena kćerka nije imala novca niti da jede.

“Ostala je i bez telefona pa je zaustavila policijsko vozilo nakon čega su me pozvali u pola pet i kazali da su dijete pronašli”, kazala je majka i dodala:

“Samo bih zamolila da oni koji ne znaju ništa o meni i djetetu, bolje da šute. Jer, ja sam prošla pakao. Dok sam ja prošla pakao, oni se ‘sprdaju’ sa tim”, zaključila je Nermina Bajraktarević Nevesinjac. /Izvor: radiosarajevo.ba/

Prethodni članakNakon ubistva Senada Mujkića: Mireli Mujkić (23) određen jednomjesečni pritvor
Sljedeći članakBivši bračni par zajedno plače kao kiša: Dalila i Dejan brišu jedno drugom suze, pogodila ih pjesma! (Video)