Naslovnica Svijet Na Balkan došle agencije iz Katra, traže radnike, a plata i uvjeti...

Na Balkan došle agencije iz Katra, traže radnike, a plata i uvjeti će vas itekako iznenaditi

573
0

Na Balkan došle agencije iz Katra, traže radnike, a plata i uvjeti će vas itekako iznenaditi

Agencija za zapošljavanje iz Katra je objavila oglas u kojem traže vatrogasce, a agenti su navedeni oglas objavili u raznim Facebook grupama u regiji, primjerice u Facebook grupi ‘Vatrogasci’, piše Slobodna Dalmacija.

Evo njihovog oglasa:

“Vatrogasac u Katru

Natječaj za zapošljavanje u naftnoj i plinskoj kompaniji Qatar Oil and Gas Company raspisuje: Agencija za zapošljavanje…

HITNO se traže kandidati za popunu upražnjenog radnog mjesta: VATROGASAC

Ugovor na 5 godina sa mjesečnom platom u iznosu od 5.000,00 katarskih rijala (QAR)/1.373,00 američkih dolara (USD)

Prijave sa životopisom (CV) slati na ENGLESKOM JEZIKU i u MS DOC formatu na email poštu: qatar@…com uz naznaku VATROGASAC.

Za sve upite vezane uz ovaj oglas kontaktirajte gđu Mariju na email poštu … (ISKLJUČIVO u radnom vremenu)

“BEZ NAKNADE ZA PRIJAVU”, stoji u oglasu.

Međutim, u konkursu se navodi da osoba mora biti “bosanske nacionalnosti”. No, oglas nije naišao na neki odjek, posebno jer je plaća u tako dalekoj zemlji i na tako odgovornom poslu samo 2373 KM, spava se u zajedničkim i višekrevetnim sobama, radi se četiri dana po 12 sati, zatim se četiri dana odmara… Prostorije za tuširanje i higijenu su zajedničke, kao u vojsci. ‘Veikodušni’ gazde daju i 1200 dolara mjesečno za hranu. Izvor: Raport.ba

Prethodni članak(VIDEO) ZA*NJICU JE UVEĆALA 5 PUTA, ALI HOĆE JOŠ: Obim gru*i joj je 137 CENTIMETARA, zbog njih ne može da zaveže pertle!
Sljedeći članak(VIDEO) POLJUBILI SE DALILA I DEJAN? Dragojevići se ponašaju kao da su i dalje u BRAKU, a sada šokirali NACIJU OVIM POTEZOM!