Naslovnica Ispovijesti Čuvala sam se za brak 7 godina: Otišli smo na medeni mesec,...

Čuvala sam se za brak 7 godina: Otišli smo na medeni mesec, a kad je trebalo da budemo intimni, otkrio mi je tajnu!

440
0

Čuvala sam se za brak 7 godina: Otišli smo na medeni mesec, a kad je trebalo da budemo intimni, otkrio mi je tajnu!

Profesionalni provodadžija podijelila je jednu od najšokantnijih priča u svom poslu.

Posao Edi Seler podrazumjeva spajanje ljubavnih parova, stoga ne čudi da se u karijeri nagledala i naslušala svega. Tako joj je jedna žena (40) priznala da je čekala sedam godina na s*ks sa svojim partnerom da bi joj on konačno otkrio istinu tek prve bračne noći, piše “Daily Star”.

Ispričala je kako klijentkinja nije htjela intimni odnos prije braka zbog vjerskih stavova, a svog budućeg supruga upoznala je kada je imala 33 godine. Par je imao dugu vjeridbu i zajedno su bili sedam godina kada su se vjenčali. Iako su živeli zajedno i spavali u istom krevetu, oboje nisu htjeli s*ks prije braka, a kada su se vjenčali i otišli na medeni mesec, došlo je do neprijatnosti.

Ona je kupila negliže i otišli su u svoju hotelsku sobu. Rekla je da su se ljubili i bilo je jako lijepo. Ona je navukla negliže, legla u krevet i on je otišao da spava. Ništa nije uradio – rekla je Edi i dodala kako je supruga postala histerična te je počela da ispituje svog muža.

Ispostavilo se da nije bila duhovna stvar zbog koje nije vodio ljubav s njom prije nego što su se vjenčali. To je bilo zato što je imao problema dok se razvijao kao tinejdžer i fizički nije imao ‘opremu’ da bi vodio ljubav sa ženom – otkrila je Edi. Izvor:  Hayat

Prethodni članakBeba koja je na životu bila 74 minute, postala najmlađi donator na svijetu
Sljedeći članakTemperature idu u minus, stiže nam zahlađenje, a i snijeg: Doznajte kakvo vas vrijeme očekuje narednih dana