Naslovnica Showbizz CR7 / Ko su Ronaldovi “anđeli čuvari”: Na izgled miroljubivi, a ustvari...

CR7 / Ko su Ronaldovi “anđeli čuvari”: Na izgled miroljubivi, a ustvari pravi ratnici

112
0

CR7 / Ko su Ronaldovi “anđeli čuvari”: Na izgled miroljubivi, a ustvari pravi ratnici

Budući da je ubjedljivo najpopularniji sportista današnjice, Cristiano Ronaldo, gdje god da se pojavi, izazve veliku pažnju.

U svojoj bogatoj karijeri osvojio je gotovo sve što se moglo osvojiti, pa samim tim, njegovo bogatstvo je doseglo neslućene visine.

Nije rijedak slučaj da se bogati sportisti često nađu na meti provalnika zbog čega popularni CR7 ništa nije prepustio slučaju.

Dok slavni Portugalac čeka blizance koje će za nekoliko mjeseci poroditi izrabranica njegovog srca, Georgina Rodriguez, već sada ga čuvaju dvojica blizanaca.

Riječ je o dvojici opasnih i žestokih momaka. U pitanju su Sergio i Jorge Ramalheiro koji su se u prošlosti kao vojnici borili u Afganistanu.

Dva bivša vojnika su u septembru fotografisani sa Cristianom kada se on pripremao za put u Švicarsku na meč Lige prvaka, a fotografisani su i sa Georginom i Ronaldovom djecom prilikom posjete Madridu.

Nakon što su prošli pakao na Srednjem istoku vratili su se u Portugal gdje su radili u policiji i bili su zaduženi za čuvanje sudija i političara. Poslije toga krenuli novim putem, odnosno počeli da rada privatno.

“Sposobni su da se obuku elegantno i izgledaju normalno te da se uklope u sredinu, ali brzo razmišljaju i djeluju u pravo vrijeme”,  /Izvor:radiosarajevo.ba/

Prethodni članakAutobus smrti u Bugarskoj švercovao kerozin i 30.000 petardi?
Sljedeći članakOVO SU NAJRANIJI ZNAKOVI ZLOĆUDNOG RAKA KOŽE: Ove promjene na tijelu nikako ne ignorišite!