Naslovnica Zanimljivosti LAŽE ME VEĆ GODINU DANA! ŽENA UHVATILA SUPRUGA U PREVARI: Odlučila da...

LAŽE ME VEĆ GODINU DANA! ŽENA UHVATILA SUPRUGA U PREVARI: Odlučila da uradi JEDNU STVAR, on PREBLEDEO I PAO U ŠOK

58
0

LAŽE ME VEĆ GODINU DANA! ŽENA UHVATILA SUPRUGA U PREVARI: Odlučila da uradi JEDNU STVAR, on PREBLEDEO I PAO U ŠOK

Jedna 44-godišnja žena javila se terapeutkinji Deidri za pomoć s ljubavnim problemima, a njenu priču vam prenosimo u celosti.

– Moj suprug mi je rekao da ima puno posla i da mu je potrebno vreme samo za sebe. Međutim, umesto toga zapravo je bio s devojkom koja izgleda dvostruko mlađe nego on. U braku smo već 18 godina i imamo dva sina, koji sada imaju 16 i 12 godina. Uvek mi je govorio da me voli i s*ks nam je bio odličan, ali to se sve promenilo pre tri meseca – rekla je ona.

Kada ga je pitala zašto je odsutan, rekao joj je da je pod stresom od posla te da mu je potreban odmor i da ide sam na putovanje.

Primetila sam da je kupio novi telefon, a stari ostavio kući. Odlučila sam da mu proverim poruke i otkrila ljubavne poruke između njega i njegove ljubavnice. Kaže kako joj je poslala poruku i saznala da je ona s njim na odmoru pa je saznala kada se vraćaju i odlučila da ih dočeka na aerodromu. Kada ju je njen suprug video, skroz je probledeo i pao u šok.

– Laže me već godinu dana. Ima s*ks s njom, a meni dolazi umoran kući. Naravno da mi više nemamo s*ks i da me više ne dodiruje.

Tužna i slomljena nije znala kako da pređe preko toga, pa je pitala Deidre za pomoć. Deidre joj je odgovorila:

– Žao mi je, shvatam da je godina dana laganja i varanja teško za oprostiti. Ovo je prava trauma, ali možete preći preko toga. Idite dan po dan. Budite dobri prema sebi i pustite prijateljima da vas podrže i uteše. Nemojte zaboraviti da se brinete za svoje zdravlje, dovoljno jedite i spavajte. Još uvek imate budućnost, samo nije onakva kakvom ste je zamišljali. (espreso.co.rs)

Prethodni članakU KUĆI SE POJAVILA BUĐ I VLAGA: Ubacite ovu biljku u problematičnu prostoriju i riješite problem
Sljedeći članakŽena više ne priča s njim: Muž nije mogao da RAZLIKUJE blizance, pa je učinio neviđenu stvar