Naslovnica Zanimljivosti Ovo su brat i sestra koji su poginuli u jezivoj nesreći

Ovo su brat i sestra koji su poginuli u jezivoj nesreći

532
0

Ovo su brat i sestra koji su poginuli u jezivoj nesreći

O tome je ostala da svjedoči poslednja fotografija koju je djevojka objavila na svom Instagram profilu na kojoj se vide flaše piva i komentar: “Pa da krenemo

Samo nekoliko sati prije nego što su poginuli u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu za naselje Vrbovski, Lolita Z. (22) i njen mlađi brat Strahinja S. (14) slavili su sa njenim prijateljima.

O tome je ostala da svjedoči poslednja fotografija koju je djevojka objavila na svom Instagram profilu na kojoj se vide flaše piva i komentar: “Pa da krenemo”.

Nekoliko sati kasnije, duboko iza ponoći, Lolita je sa svojim dečkom S. V. (32), drugaricom i četrnaestogodišnjim bratom od tetke krenula kolima, kojima je upravljao S. V, ka naselju Vrbovski gdje je tinejdžer privremeno boravio sa porodicom.

Na skretanju za Vrbovski Lolita je, prema do sada poznatim informacijama, dečku tražila automobil da sama odveze brata do kuće, međutim nekoliko minuta kasnije, na oštroj krivini, sletjeli su s puta pravo u kanal.

Lolitin dečko, zabrinut što se ne vraća i ne javlja na telefon prijavio je policiji da su nestali i policija je krenula u potragu. Potragu je znatno otežavala magla koja se noćas spustila u tom dijelu grada, a rano jutros, oko 4 sata, automobil je pronađen u kanalu.

Vatrogasci su, prema riječima mještana, dva sata vadili vozilo iz vode i iz olupine izvukli tijela brata i sestre.

Kako je za Blic ispričao teča poginulih, Strahinja S. je, prema dogovoru s majkom, kobne noći trebalo da se vrati kući do 1 sat i majka ga je budna i zabrinuta čekala satima… U četiri sata ujutro nju je pozvala policija i saopštila joj stravične vijesti… Izvor:  Oslobođenje

Prethodni članakOVO JE NAJGORA STVAR KOJU MOŽETE UJUTRU DA URADITE: Zbog toga se i debljate, srce vam slabi, pritisak vam je visok – OVU ŠTETNU NAVIKU ODMAH IZBACITE
Sljedeći članakObjavljujemo premijerno pjesmu i video ‘Nigdje ko u Krajini’ – Uživajte! (VIDEO)