Naslovnica Region I KAMEN BI ZAPLAKAO: Marinka Rokvića ispraćaju harmonikaši i to uz OVU...

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Marinka Rokvića ispraćaju harmonikaši i to uz OVU njegovu pesmu – Srceparajuće!

984
0

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Marinka Rokvića ispraćaju harmonikaši i to uz OVU njegovu pesmu – Srceparajuće!

Pretužno!

Komemoracija pevaču Marinku Rokvić održana je u Radiju Beograd. Udovica Slavica i sinovi Marko i Nikola neutešni su zbog velikog gubitka, pa su sa bolom primali saučešće Marinkovih kolega sa estrade i prijatelja, kao i onih koji su cenili rad pevača.

Legendarni pevač biće sahranjen na Novom bežanijskom groblju gde se danas okupio veliki broj poznatih ličnosti.

Na novom Bežanijskom groblju krenula je povorka ožalošćenih koji su došli da poslednji put ispoštuju Marinka Rokvića, a harmonikaši su pratili uz stihove njegove pesme “Jedina moja” što nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Podsetimo, na groblju su se okupili porodica, prijatelji, pevači, među kojima su Željko Samardžić, Aco Pejović, Beki Bekić, Aca Ilić sa suprugom, Aleksandra Prijović i mnogi drugi, kao i sam vrh naše države, na čelu sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem. /Izvor: srbijadanas.com/

Prethodni članak(VIDEO) I ovo je BiH / Kao u ringu: Sudarili se vozilima, a onda izašli i počeli se pesničiti nasred ulice
Sljedeći članak“NIKADA SE NEĆU RAZVESTI!” Dejan odlučio – ostaje sa Dalilom do kraja! Pružiće joj još jednu šansu?! (VIDEO)