Naslovnica Svijet Devojčica kidnapovana na ulici, a onda je prolazniku pokazala TAJNI SIGNAL i...

Devojčica kidnapovana na ulici, a onda je prolazniku pokazala TAJNI SIGNAL i dogodio se preokret

336
0

Devojčica kidnapovana na ulici, a onda je prolazniku pokazala TAJNI SIGNAL i dogodio se preokret

Otmičar je verovao da je pre akcije mislio na sve

Šesnaestogodišnja devojčica iz američke države Kentaki kidnapovana je na ulici, a onda ju je spasao tajni signal koji zna ceo svet zahvaljujući TikToku.

Devojčica je mirno šetala ulicom u popodnevnim časovima kada joj je kolima prišao 61-godišnji Džejms Herbert Brik.

Nakon što joj je rekao da se izgubio, ona je naivno pristala da mu pomogne i ušla je u njegova kola pošto je išla u njegovom pravcu.

Tada je shvatila da je napravila kobnu grešku i snašla se na neviđen način. Kako je Brik zaključao vrata sa unutrašnje strane, ostavio je slučajno otvoren prozor, pa je devojčica proturila ruku i šakom je pokazala tajni signal da je kidnapovana.

Devojčicu je primetio na semaforu motociklista. Video je njen znak i pozvao je policiju koja je krenula u poteru i brzo je zaustavila automobil. Brik je uhapšen a devojčica spasena.

Ispostavilo se da Brik nije slučajno odabrao žrtvu. Neko vreme ju je pratio, a baš nju je izabrao jer je na društvenim mrežama postavljala golišave slike. Zahvaljujući prijatelju, došao je i u posed jedne njene fotografije na kojoj je potpuno obnažena.

Ta njena fotografija pronađena je u Brikovom telefonu. Prilikom hapšenja, Džejms Herbert Brik rekao je da je sa njom krenuo kod rodbine smislivši da je predstavi kao ćerku prijatelja kojoj treba pomoć. (objektiv.rs)

Prethodni članakOD TAKVE ISHRANE MOGU STRADATI MOZAK I JETRA: Doktor Perišić nikad ozbiljniji, poslušajte njegove reči
Sljedeći članakDIJETA KOJA TRAJE 5 DANA I NEMA GLADOVANJA: Kažu da možete BAŠ DOBRO SMRŠTATI za kratak PERIOD