Naslovnica Zanimljivosti “TUŽNA VEST ME ZATEKLA U ISTANBULU” Sin Muamera Zukorlića se potresnim rečima...

“TUŽNA VEST ME ZATEKLA U ISTANBULU” Sin Muamera Zukorlića se potresnim rečima oprostio od oca

748
0

“TUŽNA VEST ME ZATEKLA U ISTANBULU” Sin Muamera Zukorlića se potresnim rečima oprostio od oca

Potresnom porukom se oprostio od oca

Nakon smrti oca Muamera Zukorlića, oglasio se njegov sin Usame Zukorlić, koji se potresnim rečima oprostio od potpredsednika Narodne Skupštine Srbije.

„Ko je vjerovao u Muhammeda, Muhammed je mrtav, ko vjeruje u Allaha, Allah je živ!“Vođa naš, otac naš, je preselio na Ahiret i završio svoj emanet na dunjaluku. Ostajemo mi da nastavimo put ka Allahu, a taj put nam je naš voljeni vođa trasirao.

Bajrak koji je on podigao ćemo mi, generacija pobjede, InsaAllah podići još više.To neka se zna. Tražim halal svim ranjenim srcima koji me zovu i pišu, zaista trenutno nisam u prilici da odgovaram. Vijest me je zatekla u Istanbulu, odakle krećem nazad.

Molim vas dok ne stignem u Sandžak da primite moj odgovor ovako. Braćo i sestre, Svi smo Allahovi i svi ćemo mu se vratit. Ovo iskušenje ćemo zajedno da prođemo i da pokažemo snagu muslimana, snagu Bošnjaka i snagu Sandžaka, napisao je sin Muamera Zukorlića. /Izvor: srbijadanas,com/

Prethodni članak“POPIĆEŠ DISKVALIFIKACIJU, ĆUTI!” OBEZBEĐENJE ULETELO – KARAMBOL u Beloj kući! “Nemojte da me držite”(VIDEO)
Sljedeći članakOvo je Elma, supruga Muamera Zukorlića: Prije dvije godine otkrila kako je biti druga žena