Naslovnica Zanimljivosti POSTAVIO JE KAMERU U SOBI NAKON ŠTO SAM GA PREVARILA: Saznala sam...

POSTAVIO JE KAMERU U SOBI NAKON ŠTO SAM GA PREVARILA: Saznala sam TAJNU koju je čuvao punih 7 GODINA

182
0

POSTAVIO JE KAMERU U SOBI NAKON ŠTO SAM GA PREVARILA: Saznala sam TAJNU koju je čuvao punih 7 GODINA

Pristala sam na sve samo da bih ga naterala da mi ponovo veruje. Želim da se udam za njega i predložila sam mu da počnemo da živimo zajedno, a onda sam doživela najveći šok u svom životu

Od griže savesti zbog toga što je varala dečka do totalnog šoka – tako se najbolje mogu opisati osećanja kroz koja je prošla mlada Engleskinja.

– Ja imam 27, a on 28 godina. Prevarila sam ga nekoliko puta i uništila sam njegovo poverenje – započinje devojka svoju priču.

– Znam da to zvuči preterano, ali morala sam nekako da pokušam da povratim njegovo poverenje, i kada je tražio da postavimo kameru u našoj spavaćoj sobi kako bi on sve vreme znao gde se ja nalazim, ja sam pristala – objašnjava ona i nastavlja:

– Takođe, zabranio mi je da koristim društvene mreže, samo “Snapchat” i to isključivo za komunikaciju sa njim ili mojom porodicom. On “Snapchat” uglavnom koristi kako bi proverio šta sam obukla i da li se nalazim tamo gde sam rekla da ću biti.

– Pristala sam na sve samo da bih ga naterala da mi ponovo veruje. Želim da se udam za njega i predložila sam mu da počnemo da živimo zajedno, a onda sam doživela najveći šok u svom životu.

On mi je opušteno rekao da njegova porodica ne zna za mene! Bukvalno sam ostala od teksta, a on je dodao da su njegovi veoma religizni i da me nikada ne bi prihvatili. I dalje sam van sebe posle ovog saznanja i zaista ne znam šta da radim – zaključila je Engleskinja.

Odgovor terapeuta: Žao mi je ali vaš dečko ne izgleda kao materijal za ženidbu. Njegov način za obnovu poverenja nije pravi, već pre opsesivan.

Tačno je da ste varali i izgubili njegovo povrenje, ali to ne znači da vi morate da se odreknete svih svojih prava.

Ponašanje vašeg dečka je veoma zabrinjavajuće jer on želi apsolutnu kontrolu nad vašim životom i vrlo verovatno će se njegova opsesija samo pogoršavati.

Vi ste ga varali jer on ne želi da vam se obaveže. Budite iskreni prema sebi i razmislite da li se to promenilo. Ako želite vezu koja vas ispunjava i u kojoj se prema vama odnose sa poštovanjem koje zaslužujete, uzmite u razmatranje i raskid. (espreso.co.rs)

Prethodni članakDO 24. GODINE JE VEĆ IMALA 3 DECE: U 3. je braku, a njena ispovest OSTAVLJA BEZ DAHA
Sljedeći članakNERVIRAJU VAS MITESERI NA NOSU I PO LICU: Uz ovaj trik ĆE NESTATI